Facebook Pixel Ντόρτμουντ - Χοφενχάιμ: Ματσάρα στη Βεστφαλία - Πήγε για την έκπληξη η Χοφενχάιμ άλλα υπολόγιζε χωρίς... Χάαλαντ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-27 23:47:00

Ματσάρα στη Βεστφαλία - Πήγε για την έκπληξη η Χοφενχάιμ άλλα υπολόγιζε χωρίς... Χάαλαντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ματσάρα στη Βεστφαλία - Πήγε για την έκπληξη η Χοφενχάιμ άλλα υπολόγιζε χωρίς... Χάαλαντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στις καθυστερήσεις η Ντόρτμουντ κατάφερε και πήρε τη νίκη με 3-2, έχοντας ως ήρωα τον Νορβηγό επιθετικό στο 90+3', παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και ισοφαρίσουν τον αγώνα στο 90+1'.

Ντόρτμουντ - Χοφενχάιμ: Εκπληκτικός αγώνας στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ που παρά το γεγονός ότι το πρώτο μέρος έληξε με 0-0, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που τελικά πανηγύρισαν τη νίκη, με 3-2, έχοντας ως ήρωα τον Έρλινγκ Χάαλαντ που σκόραρε στο 90+3', ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να φέρουν τον αγώνα στα... ίσα στο 90+1'.

Μετά από άνευρο πρώτο μέρος οι Κιτρινόμαυροι ήταν αυτοί που στο 49' άνοιξαν το σκορ με γκολ του Τζιοβάνι Ρέινα, μετά από ασίστ του Μπέλιγχαμ, όμως οι Μπλε έφεραν τον αγώνα στα ίσα με τέρμα του Μπαουμγκάρντνερ στο 61'. Τα πράγματα έδειχναν να μπαίνουν σε... σειρά όταν ο Άγγλος χαφ έκανε το 2-1 για την ομάδα του Μάρκο Ρόζε, ενώ η ομάδα του συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ευκαιρίες να μεγαλώσουν τη διαφορά που είχαν φτιάξει, "κλειδώνοντας" τη νίκη.

Όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν μια ανάσα από το να... κλέψουν την ισοπαλία όταν στο 90΄ο Νταμπούρ, μετά από ασίστ του Ακπογκούμα έκανε το 2-2 παγώνοντας τους πάντες, όμως δύο λεπτά μετά το "χρυσό" παιδί των Κιτρινόμαυρων κατάφερε να κάνει το 3-2 δίνοντας τη νίκη, μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού.

Δείτε τα γκολ στο Ντόρτμουντ - Χοφενχάιμ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags