Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Χετάφε: Με... ζόρια και Ντεπάι η Μπαρτσελόνα - Συνθήματα κατά της Παρί στο 10ο λεπτό του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-29 20:18:00

Με... ζόρια και Ντεπάι η Μπαρτσελόνα - Συνθήματα κατά της Παρί στο 10ο λεπτό του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με... ζόρια και Ντεπάι η Μπαρτσελόνα - Συνθήματα κατά της Παρί στο 10ο λεπτό του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να δυσκολεύτηκαν αρκετά, όμως οι Μπλαουγκράνα ήταν αυτοί που τελικά πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, μιας και με γκολ των Σέρχι Ρομπέρτο και του Ολλανδού εξτρέμ κέρδισαν με 2-1 την Χετάφε.

Μπαρτσελόνα - Χετάφε: Επιστροφή στις νίκες για τους Καταλανούς, καθώς μετά το 1-1 εκτός έδρας με την Μπιλμπάο την προηγούμενη αγωνιστική κατάφεραν και κέρδισαν, δύσκολα, με 2-1 τη Χετάφε στο Καμπ Νόου, φτάνοντας έτσι τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Τα πράγματα για τους παίκτες του Κούμαν ξεκίνησαν ιδανικά, καθώς μόλις στο 2' ο Ζόρντι Άλμπα έβγαλε μια πολύ όμορφη πάσα, με τον Σέρχι Ρομπέρτο να μην έχει πρόβλημα να ανοίξει το σκορ. Οι Μαδριλένοι όμως θα ισοφαρίσουν άμεσα, καθώς ο Σάντρο Ραμίρες θα αξιοποιήσει την πάσα του Αλενιά και με σουτ θα κάνει το 1-1. Οι Μπλαουγκράνα θα καταφέρουν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα και μάλιστα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, με τον Μέμφις Ντεπάι να κάνει μια πολύ ωραία κούρσα και με σουτ από την περιοχή να νικάει τον Σόρια κάνοντας το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να φέρουν στα... ίσα τον αγώνα, αλλά παρά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ 83' ο Ρονάλντ Αραούχο θα κάνει το 3-1 για τους Καταλανούς, όμως το γκολ θα ακυρωθεί ως οφσάιντ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης οι οπαδοί των γηπεδούχων που ήταν στο Καμπ Νόου, φώναξαν συνθήματα κατά της Παρί Σεντ Ζερμέν, για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, με το λεπτό που συνέβη αυτό να παραπέμπει στο νούμερο που φόραγε ο Αργεντίνος στους Μπλαουγκράνα.

Δείτε τα γκολ του Μπαρτσελόνα - Χετάφε και όσα έγιναν στο Καμπ Νόου:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags