Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τραγωδία η άμυνα της ΑΕΚ - Σερνόταν ο Βράνιες, καμία συνεννόηση με Τζαβέλλα - Τρομερός Άμραμπατ"
| 2021-08-31 10:00:00

"Τραγωδία η άμυνα της ΑΕΚ - Σερνόταν ο Βράνιες, καμία συνεννόηση με Τζαβέλλα - Τρομερός Άμραμπατ"

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τραγωδία η άμυνα της ΑΕΚ - Σερνόταν ο Βράνιες, καμία συνεννόηση με Τζαβέλλα - Τρομερός Άμραμπατ"

Η ασυνεννοησία των στόπερ και η "αδούλευτη" ομάδα του Μιλόγεβιτς. Δημοσιογράφος που είδε τη φιλική ήττα της Ένωσης στον Βόλο με 4-3, σχολιάζει τα όσα έδειξαν οι κιτρινόμαυροι στο χορτάρι. Τα μεγάλα αμυντικά προβλήματα και ο εντυπωσιακός Μαροκινός που δεν έχανε την μπάλα με τίποτα.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 4-3 από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο σε φιλική αναμέτρηση και προβλημάτισε για μια ακόμα φορά με την απόδοσή της, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. «Δεν υπήρχε καθόλου συνεννόηση Βράνιες-Τζαβέλλα» παρατηρεί ο Κώστας Παπαγεωργίου από το Regista.gr του Νομού Μαγνησίας, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση.

Ο Βολιώτης συνάδελφος μίλησε στο Sportdog για την εικόνα της Ένωσης και εξέφρασε την άποψη, ότι η ομάδα θέλει δέσιμο, παρατηρώντας «παραφωνία» ανάμεσα στις μπροστινές και τις πίσω γραμμές. Παράλληλα αναφέρθηκε στο θέμα Φεράρι, για τον οποίο διέρρευσαν σενάρια σχετικά με την ομάδα του Δικέφαλου αετού. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Ποια είναι η εικόνα που αποκόμισες για την ΑΕΚ από το φιλικό;

«Η άμυνα ήταν τραγωδία! Για να κάνει ο Μιλόγεβιτς αλλαγή τον Βράνιες σε φιλικό παιχνίδι, αυτό τα λέει όλα. Καταλαβαίνετε, ότι ο τύπος... σερνόταν. Δεν υπήρχε καθόλου συνεννόηση με Τζαβέλλα. Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση ανασταλτικά η ομάδα. Και ο Μιτάι είχε πολλά προβλήματα. Επιθετικά η ΑΕΚ στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου δυσκολευόταν. Στο δεύτερο μέρος πατούσε καλύτερα τη μπάλα».

Οι μεταγραφές που αγωνίστηκαν πώς σου φάνηκαν;

«Μακράν καλύτερος απ' όλους ήταν ο Άμραμπατ, έκανε τη διαφορά. Δεν έχασε τη μπάλα. Σε όλο το παιχνίδι δεν έκανε ούτε ένα λάθος. Ούτε του έκλεψαν τη μπάλα. Δεν έπεφτε κάτω με τίποτα. Έδειξε φοβερή τεχνική. Με εντυπωσίασε πάρα πολύ. Ο Αραούχο δεν ήταν και τόσο πολύ μέσα στο παιχνίδι. Δεν έπαιξε και πάρα πολύ καλά. Ο Λε Ταλέκ ήταν σταθερός στο κέντρο. Αλλά ο Μαροκινός ήταν αυτός που διακρίθηκε».

Τί σου έκανε εντύπωση από τη φετινή ΑΕΚ που... χτίζεται;

«Δεν έχει πολύ καλό πλάνο στο επιθετικό κομμάτι. Φάνηκε λίγο αδούλευτη. Δεν υπήρχε σημείο του αγώνα που να πεις, ότι η ΑΕΚ «πάτησε» τον Βόλο. Η ομάδα της Μαγνησίας πατούσε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο όταν μείωσε το σκορ σε 3-2 υπήρχε ένα πεντάλεπτο που η Ένωση πίεσε. Ήταν όταν ο Κλέιμαν έκανε μεγάλη απόκρουση στο αριστερό παραθυράκι σε σουτ του Μάνταλου. Μετά έφαγε το τέταρτο γκολ η ΑΕΚ. Μου έκανε αρνητική εντύπωση όλο αυτό».

Κατά τη γνώμη σου η ΑΕΚ θέλει και άλλη ενίσχυση ή δουλειά;

«Τώρα θέλει δέσιμο το σύνολο, με αυτούς που ήρθαν, ιδιαίτερα από τη μέση και μπροστά. Όταν όμως έχει μπροστά παίκτες αξίας όπως Άμραμπατ, Ζούμπερ και όλους τους ηγέτες και πίσω αυτό που είδαμε με τον Βόλο το αποτέλεσμα θα είναι σκέτη παραφωνία. Πιστεύω, ότι υπάρχει ανισσοροπία».

Ο Φεράρι που γράφτηκε για ΑΕΚ και τώρα για Παναθηναϊκό, πώς ήταν στο παιχνίδι;

«Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσουμε, ότι στον Βόλο λένε, ότι δεν υπάρχει πρόταση γενικά από καμία ομάδα. Ο Φεράρι είναι σταθερά καλός. Δεν κάνει κακά παιχνίδια. Είναι παίκτης του 7 και παίζει πάντα έτσι. Έχει κούρσες και ανεβάσματα. Σε σχέση με τον Μιτάι είναι καλύτερος. Ο τελευταίος είχε προβλήματα χθες. Ο Μιλόγεβιτς του έδινε συνεχώς συμβουλές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη ανατροπή στην ΑΕΚ - Φεύγει Έλληνας βασικός παίκτης από την ομάδα - Στον... αέρα ακόμα ένας

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags