Facebook Pixel Superleague: "Φαβορί ο Ολυμπιακός, ερωτηματικό ΠΑΟΚ και ΠΑΟ - Υπέρβαση Μελισσανίδη - Στενάχωρο με Σεμέδο..."
| 2021-09-04 15:37:00

"Φαβορί ο Ολυμπιακός, ερωτηματικό ΠΑΟΚ και ΠΑΟ - Υπέρβαση Μελισσανίδη - Στενάχωρο με Σεμέδο..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Φαβορί ο Ολυμπιακός, ερωτηματικό ΠΑΟΚ και ΠΑΟ - Υπέρβαση Μελισσανίδη - Στενάχωρο με Σεμέδο..."

Ποια θα είναι η κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού στην Ελλάδα; Ο Σάκης Τσιώλης στο Sportdog για την ενίσχυση των μεγάλων ομάδων της Super League. Τι περιμένει σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Την άποψη, ότι ο Ολυμπιακός είναι αδιαφιλονίκητο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Sportdog για την ενίσχυση των μεγάλων ομάδων της Super League. Στάθηκε στις προσθήκες που έκανε η ΑΕΚ και αποθέωσε τον Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος έδειξε τα διαπιστευτήριά του στη φιλική αναμέτρηση Ελβετία-Ελλάδα. Παράλληλα ευχήθηκε η Ένωση να επηρεαστεί θετικά από τις κινήσεις που έκανε το καλοκαίρι, υπογραμμίζοντας, ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε υπέρβαση για την ομάδα του.

Ποιά είναι η άποψη του Θεσσαλού προπονητή για το θέμα Σεμέδο; Διαβάστε τις απαντήσεις που έδωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε:

Ποιες ομάδες ενισχύθηκαν κατά τη γνώμη σας καλύτερα την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο;

«Νομίζω, ότι η ΑΕΚ στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου έκανε καλές μεταγραφές. Ενισχύθηκε αρκετά σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Ο Ολυμπιακός είχε έτσι και αλλιώς ένα πολύ ωραίο ρόστερ. Και οι παίκτες που πήρε θα βοηθήσουν. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα ερωτηματικό τί θα γίνει. Πήρε πίσω τον Άκπομ. Αυτό είναι θετικό. Μου αρέσει ως παίκτης. Ο Άρης πήρε 1-2 παίκτες που θα βοηθήσουν πολύ, ειδικά εκεί που είχε πρόβλημα, στον άξονα. Ο Παναθηναϊκός επίσης είναι ένα ερωτηματικό. Πήρε τερματοφύλακα, αν και δεν ήταν εκεί το μεγάλο πρόβλημά του. Επίσης έχει παίκτες όπως ο Βιγιαφάνιες και ο Μακέντα, για τους οποίους δεν είναι ξεκάθαρο τι θα γίνει. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που κοιτά να βελτιωθεί εκ των έσω, όχι μόνο με μεταγραφές και καλά κάνει. Γιατί έχει πολλά προβλήματα. Στο φιλικό με Τρίπολη μου άρεσε. Να δούμε τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος και θα κρίνουμε. Για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για το Τριφύλλι».

Ποιά ομάδα είναι για σας το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου;

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτήν τη στιγμή το μεγάλο φαβορί. Υπολογίζω και τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πειραιά όμως έχει μεγαλύτερο και πληρέστερο ρόστερ. Τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για να το πάρει».

Το περιστατικό με το Σεμέδο πώς το σχολιάζετε;

«Ήταν μία άσχημη στιγμή για το ποδόσφαιρο. Γιατί στιγματίζεται και το άθλημα μέσα από αυτά τα περιστατικά. Καλό είναι να υπάρχει προσοχή απ' όλους. Είναι στενάχωρο το θέμα. Δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο».

Ποια μεταγραφή των μεγάλων σας έχει κάνει εντύπωση μέχρι στιγμής;

«Είδαμε τον Τσούμπερ στο φιλικό της Ελβετίας με την Ελλάδα. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. Τηρεί όλες τις προϋποθέσεις μιας πολύ δυνατής μεταγραφής. Έχει καλά τελειώματα, ασίστ και τρεξίματα. Θα κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μελισσανίδης φέτος έκανε την υπέρβαση. Έβαλε λεφτά. Μακάρι όλη αυτή η ενίσχυση να βοηθήσει την Ένωση».
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" με Γκάρι Ροντρίγκες - Μιλάει με μεγάλη ελληνική ομάδα - Γιατί μπορεί να έρθει ως ελεύθερος! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags