Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έριξε χρήμα και... καθάρισε ο Αλαφούζος για τον Γιοβάνοβιτς - Δεν "μασάει" ο Διούδης από... καψόνια!
| 2021-09-04 20:20:00

Έριξε χρήμα και... καθάρισε ο Αλαφούζος για τον Γιοβάνοβιτς - Δεν "μασάει" ο Διούδης από... καψόνια!

του Νίκου Στεργίου
Έριξε χρήμα και... καθάρισε ο Αλαφούζος για τον Γιοβάνοβιτς - Δεν "μασάει" ο Διούδης από... καψόνια!

Ο παίκτης που "έφτιαξε" τον Σέρβο προπονητή και η οικονομική υπέρβαση. Το παρασκήνιο για τη μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, ο ρόλος του ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ και τι συμβαίνει στο Τριφύλλι με τον Έλληνα γκολκίπερ.

Ο Παναθηναϊκός είδε το… σίριαλ με τη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος να έχει «happy end» και προσέθεσε στο ρόστερ του τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, για τον οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εξαιρετική άποψη.

Το deal πέρασε από… χίλια κύματα και χρειάστηκε να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά της θερινής μεταγραφικής περιόδου μέχρι να ολοκληρωθεί. Μάλιστα, η μεταγραφή πιθανότατα θα είχε «ναυαγήσει» αν δεν υπήρχε η προσωπική παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού πήρε την υπόθεση πάνω τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών και ανέβασε την προσφορά του Παναθηναϊκού στον Παλάσιος, βοηθώντας έτσι με αποφασιστικό τρόπο στην επίλυση του… μπερδέματος με τον παίκτη. Η αύξηση στα χρήματα που προσέφεραν οι Πράσινοι έφερε πιο κοντά τη συμφωνία μεταξύ Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα, αποτελώντας τον καθοριστικό παράγοντα για να ντυθεί ο Παλάσιος στα πράσινα.

Η απόκτηση του Αργεντινού με «σφραγίδα» του Γιάννη Αλαφούζου δείχνει το πόσο στηρίζει ο ιδιοκτήτης της ομάδας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που εκτός από τον Παλάσιος, οι Πράσινοι ενισχύθηκαν σημαντικά στο φινάλε των μεταγραφών, αποκτώντας επίσης τους Βιτάλ, Λούντκβιστ, Βαγιαννίδη και Μπρινιόλι.

Αναφορικά με την περίπτωση του Ιταλού πορτιέρε, η απόφαση για την προσθήκη του έγκειται στην επιθυμία του Γιοβάνοβιτς να έχει στη διάθεσή του ένα ανταγωνιστικό δίδυμο τερματοφυλάκων.

Ο Μπρινιόλι έρχεται για να… δυσκολέψει τη ζωή του Σωκράτη Διούδη, που τις προηγούμενες σεζόν αποτέλεσε τον βασικό και αναντικατάστατο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας δεν αγχώνεται καθόλου με την άφιξη του Μπρινιόλι. Όσοι γνωρίζουν τον Διούδη, κάνουν λόγο για έναν ποδοσφαιριστή με όρεξη για δουλειά και τεράστια αυτοπεποίθηση. Ο Έλληνας άσος έχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητές του και γνωρίζει πως αν ο ίδιος κινηθεί στα συνηθισμένα του στάνταρ απόδοσης, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα για τη θέση του στην ενδεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φαβορί ο Ολυμπιακός, ερωτηματικό ΠΑΟΚ και ΠΑΟ - Υπέρβαση Μελισσανίδη - Στενάχωρο με Σεμέδο..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags