Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σε… καραντίνα Έλληνας στον Ολυμπιακό - Γιατί τον "έστειλε" πάγκο ο Μαρτίνς - Κορυφαίος άσος με κιλά
| 2021-09-04 21:59:00

Σε… καραντίνα Έλληνας στον Ολυμπιακό - Γιατί τον "έστειλε" πάγκο ο Μαρτίνς - Κορυφαίος άσος με κιλά

του Παναγιώτη Νικολάου
Σε… καραντίνα Έλληνας στον Ολυμπιακό - Γιατί τον "έστειλε" πάγκο ο Μαρτίνς - Κορυφαίος άσος με κιλά

Τι του "χρεώνουν" και δεν παίζει και ποιος ξάφνιασε με την εικόνα του. Στο Λιμάνι... ψάχνονται μετά την μετριότατη εικόνα στα φιλικά και περιμένουν "απαντήσεις" στα επίσημα. Ποιος Έλληνας "πληρώνει" ακόμα τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς και ποιος προβληματίζει με την εικόνα του στο γήπεδο;

Ολυμπιακός: Έντονος προβληματισμός υπάρχει πλέον στον Ολυμπιακό και δεν αφορά την κακή εικόνα της ομάδας και το 1-1 στο φιλικό με τον Άρη, αλλά κυρίως τη μη βελτίωση της ομάδας το τελευταίο δίμηνο. Οι Πειραιώτες, με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στη Λουντογκόρετς, δεν έχουν παρουσιάσει καλό πρόσωπο και δικαίως υπάρχει ανησυχία στον κόσμο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως δηλώνει σίγουρος ότι οι Πειραιώτες θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην πρεμιέρα, όταν και θα έχει και τους διεθνείς στην διάθεσή του, κάτι που δεν συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα, στην διοίκηση παρότι διαρρέουν πως οι μεταγραφές έχουν τελειώσει, σε καμία περίπτωση δεν έχουν… αποσυρθεί από την αγορά. Στο Λιμάνι ψάχνουν για κάποια καλή περίπτωση παίκτη, κυρίως για τη θέση του αριστερού μπακ και του στόπερ και ίσως κάπως έτσι προέκυψε ξανά στην επικαιρότητα το όνομα του Δημήτρη Σιόβα.

Όσον αφορά τους μπακ, η απόκτηση του Μίχαλ Καρμπόβνικ προφανώς και θα δώσει λύσεις, όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή, εάν ο νεαρός άσος θα μπορέσει να μπει άμεσα στην ενδεκάδα. Άλλωστε, στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη έδειξε πως… ταιριάζει καλύτερα δεξιά παρά αριστερά, οπότε εκεί αναμένεται να πάρει και περισσότερο χρόνο.

Κάπως έτσι όμως προκύπτει και το ερώτημα σχετικά με τους Λαλά και Ανρούτσο. Ο πρώτος παρότι απογοητεύει με τις εμφανίσεις του, συνεχίζει να λογίζεται ως βασικός, ενώ ο Έλληνας άσος (λείπει στην Εθνική) δείχνει να έχει… οπισθοχωρήσει τελευταία στις επιλογές του Πορτογάλου προπονητή. Και σίγουρα η εξέλιξη αυτή δεν είναι τυχαία.

Ο Μαρτίνς πίστεψε στον Ανδρούτσο και τον στήριξε στην περσινή σεζόν όπου… ξέμεινε από παίκτες μετά την αποχώρηση του Λαλά και δεν είναι τυχαίο πως και στα φετινά προκριματικά του καλοκαιριού, ήταν βασικότατος. Ωστόσο, μετά το παιχνίδι με την Λουντογκόρετς «χάθηκε». Θεωρούν πως δεν είχε ανάλογη βελτίωση, δεν ήταν καλός και του… χρεώνουν φυσικά και το «εύκολο» πέναλτι στον επαναληπτικό. Παρόλα αυτά, σε καμία περίπτωση δεν είναι… τελειωμένος. Το αντίθετο ακριβώς. Ξεκινάει τη σεζόν στην ίδια αφετηρία με τους Λαλά – Καρμπόβνικ και θα παίξει ο καλύτερος ή πιο έτοιμος.

Πάντως, στο παιχνίδι με τον Άρη επιβεβαιωθήκαν και όσοι χαρακτηρίζουν ανέτοιμο τον Ρόνι Λόπες. Παρότι ήρθε στον Ολυμπιακό έχοντας κάνει προετοιμασία με τη Σεβίλλη, είναι φανερό πως δεν έχει ρυθμό ούτε καλή φυσική κατάσταση. Ο Πορτογάλος θέλει χρόνο, καθώς είναι «βαρύς», παρότι… ψάχνεται στο χορτάρι δεν του βγαίνουν οι προσπάθειες την ώρα του αγώνα, ενώ έχει και κάποια παραπάνω κιλά. Σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να πάρει φανέλα βασικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-έκπληξη από Μαρινάκη - "Πόρτα" σε 10 εκατομμύρια - Πανηγυρίζει ο Μαρτίνς για τον παικταρά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags