Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Μπέρδεψε" Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - Αυτή είναι η ζημιά με Σεμέδο - Αποκάλυψη για Τζιοβίνκο και Ιβάν
| 2021-09-04 22:54:00

"Μπέρδεψε" Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - Αυτή είναι η ζημιά με Σεμέδο - Αποκάλυψη για Τζιοβίνκο και Ιβάν

Του Αδέσποτου
"Μπέρδεψε" Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - Αυτή είναι η ζημιά με Σεμέδο - Αποκάλυψη για Τζιοβίνκο και Ιβάν

Η πίεση στο Λιμάνι, το deal που χάλασε και η ανατροπή με τον Ιταλό. Οι "Αδέσποτοι" του Sportdog.gr, με τους Ευάγγελο Μίχο και Κώστα Γκόντζο, επέστρεψαν στον... αέρα του Alpha 9.89 κι "έδωσαν" πολλές ειδήσεις για τον Ολυμπιακό, τον Πέδρο Μαρτίνς, τον Ρούμπεν Σεμέδο και όσα έγιναν το φετινό καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ. Θα γίνει τελικά μεταγραφή στην Τούμπα;

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη έναρξη του πρωταθλήματος της Super League έγινε η σέντρα σε ένα από τα επικότερα... ματς των ερτζιανών. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν διαρκεί 90 λεπτά, αλλά ολόκληρη σεζόν!

Αν δεν το πιάσατε, αναφερόμαστε στην εκπομπή των Αδέσποτων στον AlphaRadio 98,9!

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση! Οι φουνταριστοί του Sportdog δεν προλάβαιναν να δέχονται τις μεταβιβάσεις τους, πολλές εκ των οποίων θα καταλήξουν στα δίχτυα! Εφόσον τις διαβάσετε και καταλάβετε, ότι πρόκειται περί βαρβάτων αποκαλύψεων της νούμερο ένα αθλητικής εκπομπής του ραδιοφώνου.

Διαβάστε τις ζουμερές ειδήσεις που ήρθαν στο φως:

***Έχετε παρατηρήσει ότι το κλίμα στους Big 4 είναι κάπως αρνητικό; Ακόμα και στον Ολυμπιακό. Είναι η τέταρτη χρονιά του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο της ομάδας, κάτι που αποτελεί ευλογία και κατάρα. Γιατί πλέον υπάρχει μεγάλη πίεση. Οι οπαδοί δεν ανέχονται ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος στην τέταρτη χρονιά του, μου δείχνει, λίγο, ότι έχει χάσει τη διάθεση που είχε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά κυρίως την πειθώ του. Επίσης έχει μπερδέψει την ομάδα με τα συστήματα του. Του έτυχε και το θέμα Σεμέδο...

Εδώ υπάρχει είδηση: Αυτό που γνωρίζω από την πιάτσα των ατζέντηδων είναι, ότι ο Ολυμπιακός ήταν κοντά σε συμφωνία με την Πορτο για να δοθεί δανεικός στο τέλος Αυγούστου ο Σεμέδο με υψηλό ενοίκιο και οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι. Μιλάμε για 6-7 εκατ. Ευρώ που ήταν προς συζήτηση. Με το ζήτημα που έσκασε ο Ολυμπιακός το ντιλ ακυρώθηκε. Έτσι έχασε το cash flow που θα είχε για να διαθέσει για τον επόμενο στόπερ. Θα ήταν ο Μανωλάς; Δεν ξέρω. Κι έτσι έχασε και τη μεταγραφή και τον Σεμέδο. Γιατί ο Πορτογάλος δεν πρόκειται να ξαναπαίξει με τα ερυθρόλευκα.

***O Ιβάν Σαββίδης επένδυσε στον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, τον έφερε με σούπερ συμβόλαιο για εκείνον και τον τιμ του. Ξέχασε και όσα του έλεγαν, ότι πούλησε την ομάδα για να πάει στην Αραβία. Παρ' όλα αυτά δεν ενίσχυσε τον Ρουμάνο με τις μεταγραφές που έπρεπε.

Δεν ήταν ανοιχτοχέρης σε μία εποχή που ο ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον τη θηλιά του Fair Play. Επίσης, αυτό το καλοκαίρι είχε έσοδα από τις πωλήσεις των Γιαννούλη-Τζόλη. Μπήκε δε και στους ομίλους του Conference League που θα του αποφέρουν ένα πόσό το μίνιμουμ 3 με 4 εκατ. Ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Ολιβέιρα που τον ήθελε ο Λουτσέσκου με 800.000 Ευρώ συμβόλαιο. Τραυματίστηκε ο Πορτογάλος, έφερε τον Άκπομ. Ήρθε και αυτός με 800.000 Ευρώ. Τον ξέρει ο Λουτσέσκου και θα τον εντάξει στο γκρουπ. Πήρε δύο στοιχήματα μεταγραφές από Ουκρανία, έναν ελεύθερο από την Ιταλία, τον Κούρτιτς. Για εξτρέμ έφερε τον δικό του Ποντένσε, τον Μιτρίτσα. Από εκεί και πέρα όμως ήθελε ένα διαφορετικού στύλ παίκτη στον άξονα. Η υπόθεση Τζοβίνκο δουλεύεται από τις 28 Ιούνιου. Ο Λουτσέσκου τον ήθελε για 10άρι.

Ο Τζοβίνκο αυτήν την εποχή είναι στην Αμερική και προτεραιότητά του είναι να πάει στο MLS. Αυτό, που δεν λέγεται στην Ελλάδα, είναι ότι δεν έχει λυθεί κοινή συναινέσει. Του το διέκοψε η Αλ Χιλάλ. Ο Τζοβίνκο έχει προσφύγει και ζητά τα μαλλιοκέφαλά του. Είναι πολλά τα λεφτά. Ζητά γύρω στα 7 εκατ.Ευρώ. Αν δεν βρει κάποια ομάδα, τότε θα πάει δικαστικά να τα απαιτήσει αυτά. Είναι πολύπλοκο το θέμα. Ο Λουτσέσκου όμως δεν το ξεγράφει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου που λήγει η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους.

Είναι δεδομένο όμως, ότι ο Σαββίδης δεν σπρώχνει χρήμα στον ΠΑΟΚ, όπως έσπρωχνε τα προηγούμενα χρόνια. Δείχνει ότι στηρίζεται πολύ στον παράγοντα Λουτσέσκου...

*** Αύριο ακολουθεί το Part2 με μία μεγάλη αποκάλυψη για κορυφαία ομάδα της Superleague!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" με Γκάρι Ροντρίγκες - Μιλάει με μεγάλη ελληνική ομάδα - Γιατί μπορεί να έρθει ως ελεύθερος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags