Facebook Pixel "Ζόρια" για προπονητή των Big-4 - Ποιος... δεν κάνει παρέλαση - Επιστρέφει σε top ομάδα ο Γιαννιώτης
| 2021-09-05 10:00:00

"Ζόρια" για προπονητή των Big-4 - Ποιος... δεν κάνει παρέλαση - Επιστρέφει σε top ομάδα ο Γιαννιώτης

Του Αδέσποτου
"Ζόρια" για προπονητή των Big-4 - Ποιος... δεν κάνει παρέλαση - Επιστρέφει σε top ομάδα ο Γιαννιώτης

Οι "μουρμούρες" για δύο προπονητές και η μεταγραφή έκπληξη του Έλληνα γκολκίπερ. Οι "Αδέσποτοι" του Sportdog.gr, με τους Ευάγγελο Μίχο και Κώστα Γκόντζο, επέστρεψαν στον... αέρα του Alpha 9.89 κι "έδωσαν" το Σάββατο δύο μεγάλες ειδήσεις για κορυφαίο ελληνικό σύλλογο. Ποιοι προπονητές πρέπει να... ανησυχούν;

Μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη έναρξη του πρωταθλήματος της Super League έγινε η σέντρα σε ένα από τα επικότερα... ματς των ερτζιανών. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν διαρκεί 90 λεπτά, αλλά ολόκληρη σεζόν!

Αν δεν το πιάσατε, αναφερόμαστε στην εκπομπή των Αδέσποτων στον AlphaRadio 98,9!

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση! Οι φουνταριστοί του Sportdog δεν προλάβαιναν να δέχονται τις μεταβιβάσεις τους, πολλές εκ των οποίων θα καταλήξουν στα δίχτυα! Εφόσον τις διαβάσετε και καταλάβετε, ότι πρόκειται περί βαρβάτων αποκαλύψεων της νούμερο ένα αθλητικής εκπομπής του ραδιοφώνου.

Χθες διαβάσατε το «πρώτο μέρος» με τα παρασκήνια για Ολυμπιακό, Πέδρο Μαρτίνς, Ρούμπεν Σεμέδο, ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου και σήμερα σας ρίχνει τη… βόμβα για την ΑΕΚ. Τι συμβαίνει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ποιες οι επόμενες μεταγραφές;



Διαβάστε το Part 2 από την εκπομπή «Οι Αδέσποτοι» του Sportdog, κάθε Σάββατο και Κυριακή στον Alpha 9.89, 18.00 με 20.00.

** Στην ΑΕΚ που στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου έγινε μπαράζ μεγάλων προσθηκών υπάρχει γκρίνια για Μιλόγεβιτς! Διαμαρτύρονται, μαθαίνω, οι παίκτες, ότι δεν βγάζει εντάσεις στις προπονήσεις. Υπάρχει πολύ ποιότητα στην ΑΕΚ και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τον Σέρβο. Σύμμαχός του θα είναι τα θετικά αποτελέσματα, εφόσον έρθουν. Είναι δεδομένο, ότι με τις μεταγραφές που έχουν έρθει, ο προπονητής δεν θα έχει πίστωση χρόνου. Πολλά θα κριθούν στους επόμενους δυο μήνες

** Πάντως η Ένωση θα κάνει κι άλλες μεταγραφές. Κοιτά τρεις αριστερούς μπακ από τους ελεύθερους, ενώ δεν αποκλείω να επιστρέψει στην Ελλάδα για τους κιτρινόμαυρους ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Ο πρώην «ερυθρόλευκος» γκολκίπερ έφτασε κοντά και στον Παναθηναϊκό, καθώς βρέθηκε στις τελικές επιλογές, όμως τελικά αποκτήθηκε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

*** Πάντως θεωρώ, ότι υποψήφιος να μην κάνει παρέλαση είναι ο Άνχελ Λόπεθ του Ατρομήτου. Στα φιλικά δεν πάει καλά η ομάδα. Δέχεται πολλά γκολ. Έχει και διάφορα κολλήματα με παίκτες. Από το Περιστέρι μου έχουν πει “έχει φύγει και δεν το έχει καταλάβει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπέρδεψε" Ολυμπιακό ο Μαρτίνς - Αυτή είναι η ζημιά με Σεμέδο - Αποκάλυψη για Τζιοβίνκο και Ιβάν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags