Facebook Pixel ΑΕΚ: "Ασταμάτητος" Μελισσανίδης - Νέα μεταγραφή από το… πάνω ράφι - Φέρνει την "καψούρα" στην ΑΕΚ!
| 2021-09-05 15:55:00

"Ασταμάτητος" Μελισσανίδης - Νέα μεταγραφή από το… πάνω ράφι - Φέρνει την "καψούρα" στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Ασταμάτητος" Μελισσανίδης - Νέα μεταγραφή από το… πάνω ράφι - Φέρνει την "καψούρα" στην ΑΕΚ!

Αποφασισμένοι να φτιάξουν ομαδάρα για να μπουν στην "Αγιά Σοφιά". Το... μεταγραφικό κρεσέντο του φετινού καλοκαιριού φαίνεται πως άρεσε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ήδη ετοιμάζεται για τις επόμενες κινήσεις. Ποιος παίκτης βρίσκεται στο "στόχαστρο", το παρασκήνιο πίσω από την υπόθεσή του και πότε θα έρθει.

ΑΕΚ: Ο Νίκλας Ελίασον αποτέλεσε τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ για τα εξτρέμ, όμως το ζήτημα τράβηξε πολύ και η Ένωση στράφηκε σε άλλες περιπτώσεις παικτών, κάνοντας εν τέλει το… κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Στίβεν Τσούμπερ.

Όσο για τον Σουηδό διεθνή, θα παραμείνει παίκτης της Νιμ, όπως άλλωστε ξεκαθάρισε και ο ίδιος, με δηλώσεις του μετά την πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στην Καέν για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο Ελίασον δεν μίλησε μόνο για τη φετινή σεζόν, αλλά άφησε ένα ανοιχτό παράθυρο για το μέλλον, καθώς τόνισε ότι θα επανεξετάσει τα ενδεχόμενα για τη συνέχεια της καριέρας του το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτό ακριβώς είναι το «ζουμί» της υπόθεσης για τον Δικέφαλο, οι άνθρωποι του οποίου έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τις ικανότητες του Ελίασον και σε καμία περίπτωση δεν διαγράφουν οριστικά την περίπτωσή του.

Φυσικά, πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι το καλοκαίρι του 2022, όμως είναι δεδομένο ότι στην ΑΕΚ θα παρακολουθούν τις επιδόσεις του παίκτη τη νέα αγωνιστική σεζόν. Μην αποκλείσετε λοιπόν το ενδεχόμενο ο Ελίασον να γίνει εκ νέου… σίριαλ σε περίπου έναν χρόνο από σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ζόρια" για προπονητή των Big-4 - Ποιος... δεν κάνει παρέλαση - Επιστρέφει σε top ομάδα ο Γιαννιώτης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags