Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οριστική απόφαση για μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Τελειώνουν top άσο - Πωλείται Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ
| 2021-09-05 21:04:00

Οριστική απόφαση για μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Τελειώνουν top άσο - Πωλείται Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ

Του Αδέσποτου
Οριστική απόφαση για μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Τελειώνουν top άσο - Πωλείται Σουπερλιγκάτη ΠΑΕ

Το τηλεφώνημα Μαρινάκη και η συνάντηση Μαρτίνς με Μοντεστό. Οι "Αδέσποτοι" του Sportdog.gr, με τους Ευάγγελο Μίχο και Κώστα Γκόντζο, επέστρεψαν στον... αέρα του Alpha 9.89 κι έδωσαν μία αποκλειστική είδηση για τους Πειραιώτες και πολλά παρασκήνια για τις υπόλοιπες ομάδες.

Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα πριν την αναμενόμενη έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, επέστρεψε η εκπομπή των Αδέσποτων στον AlphaRadio 98,9!

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.00 με 20.00 θα σας κάνουν παρέα ραδιοφωνικά με ειδήσεις, σχόλια, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ενημέρωση για την εξέλιξη όλων των αγώνων. Ραντεβού λοιπόν… τα Σαββατοκύριακο, στον Alpha 98.9!

Διαβάστε κάποιες από τις ειδήσεις που ακούστηκαν στην εκπομπή της Κυριακής:

**Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να κάνουν κίνηση για ακόμα έναν αμυντικό, από τη δεξαμενή των ελευθέρων παικτών. Μπορεί να είναι είτε στόπερ είτε πλάγιος μπακ είτε κάποιο… πολυεργαλείο, με την ικανότητα να καλύπτει και τις δύο θέσεις.

**Η απόφαση Μαρτίνς και Μοντεστό να αποκτήσει ο Ολυμπιακός επιπλέον αμυντικό προδίδει εξελίξεις για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο και φανερώνει ότι πιθανότατα δεν θα ξαναδούμε τον Πορτογάλο στόπερ να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

** Όσον αφορά τον Δημήτρη Σιόβα, οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες. Παρότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ισπανία, ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Έλληνας στόπερ περιμένει ένα τηλεφώνημα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να έρθει. Από το Λιμάνι πάντως επιμένουν πως δεν υπάρχει θέμα και το όνομά του δεν έχει καν συζητηθεί…

**Ο Ραφίκ Τζιμπούρ ακολουθεί καριέρα μάνατζερ και μάλιστα κάνει δουλειές με ελληνικές επαρχιακές ομάδες. Πρόσφατα πήγε παίκτες στην Παναχαϊκή, στον Απόλλωνα Λάρισας αλλά και στον Παναιγιάλειο, που ανέλαβε προπονητής ο Φάνης Γκέκας.

 **Στην «πιάτσα» των ατζέντηδων συζητιέται το τελευταίο διάστημα ότι επίκειται αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς ομάδας της Superleague. Αναμένουμε τις εξελίξεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-έκπληξη από Μαρινάκη - "Πόρτα" σε 10 εκατομμύρια - Πανηγυρίζει ο Μαρτίνς για τον παικταρά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags