Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Τρομερό σκηνικό με Ζέκα, μεγάλη... επιστροφή Τσιμίκα - Αυτοί οι τρεις είναι το μέλλον της Ελλάδας
| 2021-09-09 12:40:00

Τρομερό σκηνικό με Ζέκα, μεγάλη... επιστροφή Τσιμίκα - Αυτοί οι τρεις είναι το μέλλον της Ελλάδας

Τρομερό σκηνικό με Ζέκα, μεγάλη... επιστροφή Τσιμίκα - Αυτοί οι τρεις είναι το μέλλον της Ελλάδας

Ποιος θα μπορούσε να αλλάξει το... αποτέλεσμα κόντρα στο Κόσοβο; Η νίκη της Εθνικής απέναντι στη Σουηδία, όχι μόνο διατήρηση τον Τζον Φαν'τ Σχιπ στον πάγκο, αλλά έδειξε και τον δρόμο για τη συνέχεια. Σε ποιους πρέπει να στηριχτεί ο Ολλανδός προπονητής;
 

Η Εθνική Ελλάδος πήρε το βράδυ της Τετάρτης μία νίκη ανάσα για να συνεχίσει να ελπίζει για την πρόκριση στο Κατάρ το 2022 και κατάφερε να δώσει μια έξτρα ζωή στον προπονητή της, ενόψει των αγώνων με Γεωργία και Σουηδία σε έναν μήνα από τώρα. Όπως είναι λογικό, πάντα, στις νίκες υπάρχουν άτομα που αξίζει να σχολιάσουμε!

Έτσι δεν γίνεται να μη γίνει ειδική μνεία στην ψυχάρα τον Κάρλος Ζέκα, ο οποίος μπορεί να μην είναι... τυπικά Έλληνας, ωστόσο στη ψυχή είναι πιο Έλληνας από αρκετούς και έχει αποδείξει πολλάκις πόσο «πονάει» τη γαλανόλευκη φανέλα! Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι δεν ήθελε να γίνει με τίποτα αλλαγή, αλλά ήθε ε να παλέψει μέχρι το τέλος για τη νίκη.

Από εκεί και πέρα δεν γίνεται να μην σταθούμε στον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος έχει αρχίσει να θυμίζει τον παίκτη που θαυμάσαμε στον Ολυμπιακό, σε μια ακόμη πιο βελτιωμένη έκδοση, μιας και όλα ξεκίνησαν από το ματς που έχει κάνει με τη Λίβερπουλ. Μοναδική εξαίρεση το ματς με το Κόσοβο, όπου είναι και το μοναδικό φέτος που δεν έχει ξεχωρίσει. Πάντως δείχνει να παγιώνεται ως βασικός αριστερός μπακ στην Εθνική, κερδίζοντας την άτυπη μάχη με τον Γιαννούλη, ενώ κερδίζει και σημαντικό χρόνο στο ροτέισον της Λίβερπουλ.

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα της Γαλανόλευκης έχουμε αρχίσει να ελπίζουμε πως θα δούμε μεγάλα πράγματα από τρεις παίκτες που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους! Αναφερόμαστε φυσικά στους Τζόλη, Δουβίκα και Παυλίδη. Ο πρώτος απέδειξε μέσα σε 10΄, γιατί ανάγκασε την Νόργουιτς να δαπανήσει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, έχοντας μια τρομερή ασίστ και μια χαμένη ευκαιρία. Παράλληλα έδειξε και πόσο στοίχισε η απουσία του με το Κόσοβο. Ενδεχόμενη παρουσία του θα είχε βοηθήσει τη χώρα μας να καθαρίσει το ματς και να μη δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος.

Σχετικά με τον Τάσο Δουβίκα τα λόγια περισσεύουν όταν η στατιστική μιλά. Δύο ματς ως βασικός, χωρίς να αγωνιστεί σε κανένα περισσότερο από 80΄ και άφησε ως απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ, μαζί με αρκετές κερδισμένες μονομαχίες. Τρομερός!

Κλείνοντας, ο Παυλίδης έχει δείξε ότι έχει όλα τα φόντα για να είναι βασικός στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι ότι το γκολ που έβαλε με τους Σουηδούς ήταν ότι χρειαζόταν για να ανέβει ακόμη περισσότερο ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Για τον Μπακασέτα τα είπαμε όλα χθες και δείχνει ικανός να τους καθοδηγήσει και να τους βοηθήσει να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να απολυθεί αήττητος ο Φαν’τ Σχιπ; - Τους αγνόησε και δικαιώθηκε - Μεγάλη μεταγραφή ο Μπακασέτας


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags