Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Τζον Φαν’τ Σχιπ: Πώς να απολυθεί αήττητος ο Φαν’τ Σιπ; - Τους αγνόησε και δικαιώθηκε - Μεγάλη μεταγραφή ο Μπακασέτας
| 2021-09-08 23:58:00

Πώς να απολυθεί αήττητος ο Φαν’τ Σχιπ; - Τους αγνόησε και δικαιώθηκε - Μεγάλη μεταγραφή ο Μπακασέτας

Πώς να απολυθεί αήττητος ο Φαν’τ Σχιπ; - Τους αγνόησε και δικαιώθηκε - Μεγάλη μεταγραφή ο Μπακασέτας

Τα... χρωστούμενα των παικτών και η σύγκριση με Μάνταλο. Η μεγάλη νίκη της Εθνικής κόντρα στην Σουηδία που την κρατάει... ζωντανή, γιατί έτρεξαν όλοι οι παίκτες στον πάγκο του Ολλανδού κόουτς και ποιοι ήταν οι κορυφαίοι.

Η Εθνική Ελλάδος, με εξαίρεση τα πρώτα 5΄, έδειξε μια τελείως διαφορετική εικόνα στο ματς με την Σουηδία, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στο Κόσοβο, όπου είχαμε κάνει μόλις μια ευκαιρία, αυτή του γκολ. Σήμερα τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά από τη στιγμή που ενδεχόμενη μη νίκη κόντρα στην Σουηδία θα σήμαινε και πρόωρο αντίο στα όνειρα για το Κατάρ του 2022.

Παρόλα αυτά οι Έλληνες διεθνείς πήραν τη νίκη με όμορφο ποδόσφαιρο και για τον προπονητή τους. Εξάλλου, μπορεί ο Φαν Σχιπ να έχει ακούσει πολλά, ωστόσο αυτή η φουρνιά παικτών του οφείλει ακόμη περισσότερα από τη στιγμή που έχουν καθιερωθεί σχεδόν όλοι χάρη στον έμπειρο κόουτς. Ό Ολλανδός επανέφερε τον Τζαβέλλα, ο Ολλανδός έκανε αρχηγό τον Τάσο Μπακασέτα, ο Ολλανδός δίνει ευκαιρίες σε παιδιά όπως ο Ανδρούτσος και ο Τζόλης και σε αυτόν οφείλεται το ότι κόντρα σε Κόσοβο και τη Σουηδία παρέταξε δύο αρκετά νεανικές ενδεκάδες, με μόνο μεγαλύτερο των 30 ετών τον στόπερ της ΑΕΚ.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που ξεχώρισαν, οι δύο καλύτεροι ήταν οι Τσιμίκας και Μπακασέτας. Ο πρώτος ήταν κυριολεκτικά μέσα σε κάθε φάση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, ρεφάροντας το κακό ματς κόντρα στο Κόσοβο, την ώρα που ο Μπακασέτας απέδειξε γιατί έχει τη στόφα του μεγάλου παίκτη και γιατί θα πρέπει άμεσα να πάρει μεταγραφή σε κάποιο εκ των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων του κόσμου.

Είναι απορίας άξιο πως η ΑΕΚ είχε στηρίξει τον Πέτρο Μάνταλο και όχι τον Μπακασέτα στο παρελθόν. Από εκεί και πέρα, για δεύτερο σερί ματς μόνο θετικά λόγια μπορούμε να πούμε για τον Δουβίκα, ο οποίος έδειξε το ένστικτο του στην πάσα για τον Μπακασέτα που άνοιξε το σκορ. Επιστρέφοντας στον Τσιμίκα πρέπει να πούμε ότι θύμισε τον παίκτη που εμφανίστηκε στα πρώτα δύο φετινά ματς της Εθνικής και «χρώσταγε» μια καλή εμφάνιση στην Γαλανόλευκη! Εάν συνεχίσει έτσι θα καθιερωθεί ως βασικός έναντι του Γιαννούλη!

Να δώσουμε και ένα extra credit στον Τζον Φαν Σχιπ που αγνόησε την κριτική και τα πυρά όλων επιλέγοντας ξανά το 3-5-2, το οποίο του βγήκε στο 101% σήμερα! Πλέον ο Φαν Σχιπ έχει κερδίσει το δικαίωμα να βρίσκεται στον πάγκο στα επόμενα ματς του Οκτώβρη με Γεωργία και Σουηδία! Εξάλλου, δεν νοείται να απολυθεί προπονητής που δεν έχει χάσει κόντρα σε Ισπανία και Σουηδία και είναι αήττητος σε 4 ματς!

Υ.γ Η αύρα του Ρεχάγκελ ήταν αρκετή για το τρίποντο σήμερα!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης - Προσωπικοί λόγοι, Άρης και... Θεσσαλονίκη - Παρέμβαση Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags