Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ήθελε τον Γκαρσία και όχι τον Λουτσέσκου ο Σαββίδης!
| 2021-09-11 10:05:00

"Πόλεμος" στον ΠΑΟΚ λόγω Λουτσέσκου και… Γκαρσία - Χαμός με Σαββίδη - Έφυγε κορυφαίο όνομα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Πόλεμος" στον ΠΑΟΚ λόγω Λουτσέσκου και… Γκαρσία - Χαμός με Σαββίδη - Έφυγε κορυφαίο όνομα!

Μία ηχηρή αποχώρηση που αλλάζει τα πάντα στον σύλλογο. Πώς ο Ρουμάνος προπονητής τον... οδήγησε στην έξοδο, ο ρόλος του Ιβάν Σαββίδη και πώς προχωράει από εδώ και πέρα ο Δικέφαλος. Γιατί καθυστέρησαν οι μεταγραφές;

ΠΑΟΚ: Ένα παρασκηνιάκι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον τρόπο που λειτουργεί φέτος ο Δικέφαλος έρχεται να αποκαλύψει το sportdog, μετά τα όσα έγιναν το φετινό καλοκαίρι στον σύλλογο και τη… γκρίνια που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει οικονομικό θέμα στην ομάδα - Η ρευστότητα που έχει ο Σαββίδης είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα, ενώ έχει δείξει ότι δεν διστάζει να βάλει το χέρι στην τσέπη για τον ΠΑΟΚ.

Ποιος είναι ο λόγος, λοιπόν, που για παράδειγμα η ομάδα έφερε τρεις παίκτες στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, ενώ δεν απέκτησε ποτέ ένα 10άρι - Αν και η παρουσία του είναι πολύ σημαντική για τον τρόπο που παίζει ο Λουτσέσκου.

Όπως είπαμε οικονομικό θέμα δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει θέμα όσον αφορά τη διοίκηση της ΠΑΕ! Δεδομένου ότι η απουσία τού Γιώργου Σαββίδη από τα της ΠΑΕ, που κινούσε τα νήματα και έσπρωχνε τον πατέρα του σε αποφάσεις για την ομάδα, είναι αισθητή.

Ο Γιώργος διαφώνησε με την πρόσληψη Λουτσέσκου, είχε τοποθετηθεί δημόσια υπέρ της παραμονής τού Πάμπλο Γκαρσία και οι εξελίξεις ήρθαν έτσι που θεώρησε ότι δεν υπάρχει χώρος στον Δικέφαλο για εκείνον.

Με αποτέλεσμα ο Λουτσέσκου με την Γκοντζάρεβα να "τρέχουν" τα πάντα στην ομάδα και, φυσικά, δύο μόνο πρόσωπα να μην μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν σε έναν μεγάλο σύλλογο, που δεν έχει αθλητικό διευθυντή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός ο παικταράς θα φέρει εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ - Τα... έσκασε και πέτυχε μεγάλο deal ο Σαββίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags