Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Αποστολόπουλος θα πάρει ευκαιρίες στο Λιμάνι!
| 2021-09-11 14:20:00

Η μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς - Βρήκε τον επόμενο… Τσιμίκα - Ο Έλληνας που θα "τρελάνει" το Καραϊσκάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Η μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς - Βρήκε τον επόμενο… Τσιμίκα - Ο Έλληνας που θα "τρελάνει" το Καραϊσκάκη

Το μεγάλο πρότζεκτ στο Λιμάνι που ετοιμάζεται να φέρει εκατομμύρια. Ποιος είναι ο παίκτης-έκπληξη με τον οποίο "δουλεύει" πάρα πολύ ο Πορτογάλος προπονητής και πότε θα τον παρουσιάσει στον κόσμο και στους αντιπάλους. Το πλούσιο ταλέντο του, οι εμπειρίες και το επόμενο βήμα.
 

Ολυμπιακός: Μια ακόμα σεζόν το ρόστερ τού Ολυμπιακού είναι πολυπληθές και γεμάτο ταλέντο, ανταγωνιστικό, καθώς η διοίκηση εκπλήρωσε τις επιθυμίες που είχε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε συγκεκριμένα πράγματα, τα ζήτησε και στον μεγαλύτερο βαθμό τα πήρε.

Παρόλα αυτά υπάρχουν δύο παίκτες που ξεχωρίζουν όλοι στο Λιμάνι, τόσο λόγω του ταλέντου τους όσο και λόγω της ηλικίας τους.

Ο πρώτος είναι ευκολάκι: Ο Αλέξανδρος Τζολάκης είναι παίκτης που ήρθε στην ομάδα από την Κρήτη, κατάφερε να ξεχωρίσει και, μάλιστα, όταν ο Μαρτίνς του έδωσε τη φανέλα του βασικού, στα καλοκαιρινά προκριματικά τα πήγε εξαιρετικά και του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό.

Ο Μαρτίνς τον έχει στο μυαλό του ως λύση που θα ανταγωνίζεται στα ίσια τον Βατσλίκ και είναι ξεκάθαρο ότι, με μια έννοια, θέλει να τον αφήσει ως παρακαταθήκη στον Ολυμπιακό. Να βρει στα γάντια του Τζολάκη τον επόμενο βασικό τερματοφύλακά του, δηλαδή.

Ο άλλος νεαρός που πιστεύει πολύ ο Μαρτίνς, και εκ των πραγμάτων θα πάρει αρκετές ευκαιρίες στη διάρκεια της σεζόν, είναι ο Αποστολόπουλος! Γιατί ο Ολυμπιακός έχει μεν στη θέση του αριστερού μπακ τον Ρέαμπτσιουκ, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Και μια τόσο μεγάλη σεζόν, με υποχρεώσεις κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν μπορεί να βγει μόνο με έναν παίκτη.   

Ο Αποστολόπουλος έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον πιστεύει και να είστε σίγουροι ότι θα τον δούμε σε αρκετά παιχνίδια στο πρώτο μισό της σεζόν όχι από ανάγκη, αλλά από επιλογή.

Προφανώς και θα το κάνει για να δώσει ανάσες στον Ρέαμπτσιουκ αλλά, παράλληλα, και γιατί τον πιστεύει πολύ - Από τους νεαρούς που υπάρχουν στην ομάδα είναι, μαζί με τον Τζολάκη, εκείνοι που έχουν κινήσει το ενδιαφέρον του και "χτυπάνε" θέσεις στην 11άδα που η ομάδα έχει βασικούς και αναντικατάστατους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χοντρό "σκηνικό" με Σεμέδο στου Ρέντη- Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του- Ο μεγάλος φόβος του Μαρτίνς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags