Facebook Pixel Superleague: "Η ΑΕΚ τις καλύτερες μεταγραφές - Φοβάμαι τον κορεσμό στον ΠΑΟΚ - Προβάδισμα ο Ολυμπιακός αλλά..."
| 2021-09-11 16:35:00

"Η ΑΕΚ τις καλύτερες μεταγραφές - Φοβάμαι τον κορεσμό στον ΠΑΟΚ - Προβάδισμα ο Ολυμπιακός αλλά..."

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Η ΑΕΚ τις καλύτερες μεταγραφές - Φοβάμαι τον κορεσμό στον ΠΑΟΚ - Προβάδισμα ο Ολυμπιακός αλλά..."

Ο Παντελής Καπετάνος περιμένει το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και μιλάει στο Sportdog.gr για την πρεμιέρα της Super League και τις μεταγραφές των Big5. Το προβάδισμα του Ολυμπιακού και η ανυπομονησία για το γήπεδο της Ένωσης. Ποιος έκανε τις καλύτερες κινήσεις το καλοκαίρι, οι αναμνήσεις του από την ΑΕΚ και την πιο δύσκολη πρεμιέρα του, αλλά και τα σχόλια για Τσούμπερ - Τικίνιο.

Superleague: Την άποψη, ότι οι Έλληνες οπαδοί θα παρακολουθήσουν ένα από τα ανταγωνιστικότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών εξέφρασε ο Παντελής Καπετάνος.

Ο βετεράνος επιθετικός μίλησε στο Sportdog για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σχολίασε τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Big5, ξεχώρισε την προσθήκη του Τσούμπερ και εξήγησε, γιατί δεν ενθουσιάστηκε με Μιτρίτσα και Τέιλορ. Παράλληλα στάθηκε στον παράγοντα Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ και στο τέλος εξέφρασε την ανυπομονησία του να μπει στην Αγιά Σοφιά.

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξή που παραχώρησε:

Πώς θυμάστε αυτές τις πρεμιέρες;

«Τις πρεμιέρες περιμέναμε πως και πως ειδικά στην Ελλάδα που καθυστερήσεων επειδή υπήρχαν... παρατάσεις. Τις περιμέναμε με ενθουσιασμό».

Ποιά ήταν η δυσκολότερη πρεμιέρα της καριέρας σας;

«Η δυσκολότερη πρεμιέρα ήταν την πρώτη μου χρονιά στον Ηρακλή! Παίξαμε με τον Ολυμπιακό στη Νέα Ευκαρπία. Ήταν νέος ο χλοοτάπητας και μετά το τέλος του παιχνιδιού το χόρτο δεν ήταν κατάλληλο για ποδόσφαιρο. Επειδή ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν έτοιμος».

Ποιά ομάδα των Big5 θεωρείτε ότι ενισχύθηκε καλύτερα τη μεταγραφική περίοδο;

«Νομίζω, ότι όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν. Βασικά οι περισσότερες αποδεσμεύτηκαν πολλούς ποδοσφαιριστές και έκαναν πολλές προσθήκες. Η ΑΕΚ έκανε βάσει ονομάτων καλές μεταγραφές. Ακολουθούν Ολυμπιακός και Άρη. Τα ονόματα όμως δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Στο γήπεδο δείχνει ο ποδοσφαιριστής».

Ποιά μεταγραφή θεωρείτε, ότι θα βγάλει μάτια;

«Πολύ καλή μεταγραφή είναι ο Τσούμπερ της ΑΕΚ. Μου έκανε αίσθηση, αλλά και ο Τικίνιο του Ολυμπιακού. Δυστυχώς του έτυχε ο τραυματισμός. Είναι πολύ καλή μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα. Μου αρέσει επίσης ο Ιτούρμπε του Άρη. Ο Ελβετός όμως της Ένωσης ξεχωρίζει. Μένει να αποδειχτεί και στο γήπεδο».

Πώς βλέπεις Μιτρίτσα και Τέιλορ του ΠΑΟΚ που έχουν σχέσεις με Ρουμανία όπου έπαιξε;

«Δεν με ενθουσιάζουν πολύ αυτές οι δύο μεταγραφές. Το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου».

Πώς είναι ως προπονητής ο Ρουμάνος;

«Δουλεύει πάρα πολύ. Είναι πολύ κοντά με τους παίκτες. Είναι δίκαιος. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανεβάσει την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή».

Το πείραμα Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ με τους παλιούς ποδοσφαιριστές πώς το βλέπετε;

«Με αυτούς πήρε το νταμπλ. Τους εμπιστεύεται, τον εμπιστεύονται. Από εκεί και πέρα δεν φτάνει αυτό. Φοβάμαι μήπως υπάρξει κορεσμός. Όπως τον έχουμε ακούσει σε συνεντεύξεις να αναφέρει, ότι με αυτούς θα πορευτεί. Γι'αυτόν είναι οι καλύτεροι στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ποιά ομάδα έχει προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου;

«Και φέτος το έχει ο Ολυμπιακός. Αλλά βλέπω να είναι το ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Έχουν ενισχυθεί σημαντικά όλες οι ομάδες, ακόμα και οι μικρομεσαίες».

Ποιές αναμνήσεις σας έχουν μείνει από την Ένωση;

«Οι αναμνήσεις είναι και ευχάριστες και δυσάρεστες. Η πιο ευχάριστη είναι το γκολ μέσα στη Χαρτς και η πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Η πιο δυσάρεστη ήταν το 2008 όταν χάσαμε το πρωτάθλημα λόγω της υπόθεσης Βάλνερ, με αποτέλεσμα να το πάρει ο Ολυμπιακός. Επίσης δυσάρεστο ήταν οι τραυματισμοί που είχαν. Δεν μου έδωσαν τη δυνατότητα να προσφέρω όσα μπορούσα».

Παρακολουθείτε τα έργα στην Αγιά Σοφιά;

«Ναι τα παρακολουθώ! Θα είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της ΑΕΚ αυτό το γήπεδο. Τα επόμενα χρόνια η Ένωση θα δυναμώσει σε μέγιστο βαθμό λόγω της Αγιάς Σοφιάς. Θα είναι πολύ εντυπωσιακό αυτό το γήπεδο. Θα θέλούν να το δούνε από κοντά όλοι οι Έλληνες οπαδοί. Όχι μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ. Λείπουν τέτοια γήπεδα από την Ελλάδα. Περιμένω πως και πως να το δω από κοντά και να παρακολουθήσω παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς - Βρήκε τον επόμενο… Τσιμίκα - Ο Έλληνας που θα "τρελάνει" το Καραϊσκάκη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags