Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η "χρυσή" συμφωνία Σαββίδη, απογειώνει τον ΠΑΟΚ - "Βέτο" Πάμπλο Γκαρσία για… Λουτσέσκου!
| 2021-09-11 23:27:00

Η "χρυσή" συμφωνία Σαββίδη, απογειώνει τον ΠΑΟΚ - "Βέτο" Πάμπλο Γκαρσία για… Λουτσέσκου!

Του Αδέσποτου
Η "χρυσή" συμφωνία Σαββίδη, απογειώνει τον ΠΑΟΚ - "Βέτο" Πάμπλο Γκαρσία για… Λουτσέσκου!

Τα εκατομμύρια, η... προσπέραση σε ΑΕΚ-ΠΑΟ και ο όρος του Πάμπλο. Οι "Αδέσποτοι" του Sportdog.gr, με τους Ευάγγελο Μίχο και Κώστα Γκόντζο, επέστρεψαν στον... αέρα του Alpha 9.89 κι έδωσαν μία αποκλειστική είδηση για τον Αργύρη Γιαννίκη και πολλά παρασκήνια για τις υπόλοιπες ομάδες.

Ευάγγελος Μίχος και Κώστας Γκόντζος, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.00 με 20.00 θα σας κάνουν παρέα ραδιοφωνικά με ειδήσεις, σχόλια, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ενημέρωση για την εξέλιξη όλων των αγώνων.

Ραντεβού λοιπόν… τα Σαββατοκύριακο, στον Alpha 98.9! Διαβάστε κάποιες από τις ειδήσεις που ακούστηκαν στην εκπομπή του Σαββάτου, όπου είχαμε την αποκάλυψη για τη συμφωνία ΠΑΟΚ-Nova και ένα πολύ δυνατό παρασκήνιο για τον Πάμπλο Γκαρσία.

** Οι συζητήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη NOVA έγιναν στο υψηλότερο επίπεδο και πιο συγκεκριμένο με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη. Οι δύο πλευρές εδώ και ημέρες ήταν κοντά και τελικά το Σάββατο βράδυ έφτασαν σε οριστική συμφωνία για δύο χρόνια, ενώ πρόλαβαν να δείξουν και το παιχνίδι της Κυριακής με τη Nova.


** Η συμφωνία, αν και ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει τα ακριβή νούμερα, είναι μεγάλη και συγκεκριμένα η δεύτερη μεγαλύτερη στην Ελλάδα μετά από αυτή του Ολυμπιακού επίσης με τη Nova. Μάλιστα, στο ίδιο πακέτα συζητήσεων εκτός από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, έχει μπει να πάρει η Nova και κάποιο ποσοστό του OPEN, όμως ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

** Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε θέσει κάποιους όρους, όταν δέχθηκε να αναλάβει τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Το μεγαλύτερο της Superleague 2 κι ένα από τα μεγαλύτερα στη Superleague. Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός είχε ζητήσει να μην υπάρχει η δυνατότητα να του πάρουν παίκτες στην πρώτη ομάδα, ακόμα και αν έχουν εξαιρετική πορεία και το αντίστροφο. Δηλαδή να μη του έρχονται παίκτες από το ρόστερ του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Πάμπλο θέλει να χτίσει ένα συμπαγές ρόστερ και για αυτό το ζήτησε. Ωστόσο, είναι άγνωστο αν έγινε δεχτό το αίτημά του

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πόλεμος" στον ΠΑΟΚ λόγω Λουτσέσκου και… Γκαρσία - Χαμός με Σαββίδη - Έφυγε κορυφαίο όνομα!


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags