Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Έξαλλοι ΠΑΟΚτσήδες: "Κακομοίρη Λουτσέσκου, ρεζιλίκια - Ο Ουάρντα φταίει - Ιβάν διώξτους και φέρε..."
| 2021-09-12 21:28:00

Έξαλλοι ΠΑΟΚτσήδες: "Κακομοίρη Λουτσέσκου, ρεζιλίκια - Ο Ουάρντα φταίει - Ιβάν διώξτους, φέρε Ίβιτς"

Sportdog Team
Έξαλλοι ΠΑΟΚτσήδες: "Κακομοίρη Λουτσέσκου, ρεζιλίκια - Ο Ουάρντα φταίει - Ιβάν διώξτους, φέρε Ίβιτς"

Έντονος εκνευρισμός και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά την ήττα σοκ (0-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Η πλειοψηφία των φίλων του Δικεφάλου αποδίδουν την κακιά εικόνα στην έλλειψη μεταγραφών, ενώ πολλοί είναι αυτοί που καταφέρονται κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου και του γερασμένου ρόστερ της ομάδας, μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΣ με 1-0 στην πρεμιέρα.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια από το Facebook της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Ε ρε γλέντια, φέτος αρχισαν νωρις τα όργανα! Μην στεναχωριέστε αδέλφια, το βράδυ θα τους μαζέψει ο Ιβάν στο Skype και θα τα μαλώσει τα παλιόπαιδα!

Άλλη μια χρονιά χωρίς προπονητή θα την βγάλουμε με μαγικά από 30αρηδες που δεν έχουν ψυχη να κάνουν ούτε σέντρα

Όταν λέγαμε θέλουμε μεταγραφές το τμήμα scouting πετουσε χαρταετό.Η ομάδα είναι γερασμενη και ήθελε ανανέωση και παίκτες για 11αδα.Ακομη στον Βιερηνια 36 χρονών και σε παίκτες πειραματα βασίζεστε.ΤΡΑΓΙΚΟΙ!

Ξεφτίλες από την πρώτη αγωνιστική, τα ρεζιλίκια φάνηκαν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, χωρίς σοβαρό μεταγραφικό σχεδιασμό και με ξανα ζεσταμενο φαγητό.... αλλά τέρμα δεν θέλουμε έχουμε... κακομοίρη λουτσέσκου....

Νταξ μια ήττα δεν θα μας βγάλει από τον στόχο της 5ης θέσης. Να χαίρεσαι το τσίρκο που έφτιαξες Ιβάν.

Ο Ουαρντα και ο Γκαρσια φταιει 

Ιβάν διώξτους όλους και φέρε πίσω τον Ίβιτς με τον Μίχελ να φτιάξουν ξανά ροστερ που για μία πενταετία θα τα σαρώνει όλα!

Ξεφτίλα..αυτό το πραμα δεν είναι ομάδα..αφήσατε την ομάδα με αυτόματο πιλότο..ιδιοκτήτης-προεδρος αγνοείται..δεν ρίξατε ούτε 1€ για μεταγραφές..ούτε 1€ ρε κουφάλες..Ντροπή σας..ούτε για 4η θέση φέτος δεν είμαστε..θα πέσει πολύ γέλιο και κλάμα ταυτόχρονα..

Απορία αθώου ναύτη. Πως γίνεται να έχεις την καλύτερη Ακαδημία στην Ελλάδα κ να εμφανίζεσαι με 11...μισθοφόρους

Φάτε στην μάπα όλοι τον ζιφκοβιτς εσείς που βρίζετε τον πασχαλακη".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πήρε 20 εκατ. ο ΠΑΟΚ και καμία υπέρβαση - Στα ίσια με Ολυμπιακό αν... - Αυτόν τελείωσε ο Ζαγοράκης"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags