Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Για αυτό δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός - Δεν σηκώνει κριτική ο Λόπες - Με την Αντβέρπ πρέπει να..."
| 2021-09-13 13:30:00

"Για αυτό δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός - Δεν σηκώνει κριτική ο Λόπες - Με την Αντβέρπ πρέπει να..."

του Γιώργου Κτενά
"Για αυτό δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός - Δεν σηκώνει κριτική ο Λόπες - Με την Αντβέρπ πρέπει να..."

Ατάκες Σαργκάνη για Βατσλίκ και τα γκολ που δεν ήρθαν με Ατρόμητο. Τι πήγε στραβά για τους Πειραιώτες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, γιατί είναι νωρίς για αυστηρή κριτική και το ματς της Πέμπτης που θα ξεκαθαρίσει πολλά. Ο παλαίμαχος άσος μιλάει στο Sportdog.gr

Ολυμπιακός: Άτυχοι ήταν οι Ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και αυτός ήταν ο λόγος που δεν κατάφεραν να στείλουν μια φορά την μπάλα στα δίχτυα, και να πάρουν τη νίκη, σύμφωνα με όσα είπε στο sportdog ο Νίκος Σαργκάνης.

Ο παλαίμαχος άσος τού Ολυμπιακού αναφέρθηκε, ακόμα, στην παρουσία τού Βατσλίκ αλλά και σε εκείνες των Ρόνι Λόπες και Τικίνιο, ενώ σχολίασε ότι το αποτέλεσμα της Κυριακής δεν θα επηρεάσει καθόλου την ομάδα ενόψει τού ευρωπαϊκού αγώνα με την Αντβέρπ. 

"Για αυτό δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός - Φορτώθηκε με άγχος γιατί..."

 

"Δεν ήταν κακός ο Ολυμπιακός, αν και στο πρώτο 30λεπτο κυριάρησε ο Ατρόμητος. Αλλά στη συνέχεια δημιούργησε φάσεις, ευκαιρίες. Θεωρώ ότι ήταν άτυχος, δεν είναι ανικανότητα, γιατί οι παίκτες αυτοί έχουν σκοράρει επανειλημμένως. Έτσι όπως έβλεπα το ματς δεν περίμενα να μην σκοράρει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Νίκος Σαργκάνης

 

"Μας κάνει εντύπωση που δεν σκόραραν αυτοί οι επιθετικοί, με τόσα γκολ και τέτοια καριέρα, αλλά όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν δύο πλευρές στο νόμισμα, ήταν άτυχοι στον Ολυμπιακό μπορώ να πω. Όσο περνούσε ο χρόνος μάλιστα φορτώθηκαν με πίεση και οι ενέργειες ήταν αγχωμένες".

 

Ατάκα για Βατσλίκ - "Δεν σηκώνει κριτική ο Λόπες - Καμία σχέση με Αντβέρπ"

 

Πώς είδατε τον Βατσλίκ;

 

"Πάρα πολύ καλή η συμπεριφορά του Βατσλίκ. Θέλει πίστωση χρόνου. Όλα θα τα δούμε στη συνέχεια όμως, αυτή τη στιγμή η υπομονή είναι το άλφα και το ωμέγα για τους νέους παίκτες". 

 

Το σχόλιό σας για τον Ρόνι Λόπες, αν και έπαιξε λίγο;

 

"Όλα είναι στο γήπεδο, αυτή τη στιγμή δεν σηκώνει κριτική γιατί δεν προλάβαμε να τον δούμε καλά-καλά".

 

Τον Τικίνιο που έπαιξε πολύ περισσότερο;

 

"Δεν ήταν κακός ο Τικίνιο, ευρύτερα η παρουσία του Ολυμπιακού ήταν καλή, ανεξάρτητα αν δεν κατόρθωσε να σκοράρει".

 

Τέλος, θέλω να μου πείτε κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει αυτό το αποτέλεσμα την ομάδα ενόψει του μεσοβδόμαδου αγώνα με την Αντβέρπ.

 

"Καθόλου. Δεν έχει καμία σχέση το ένα παιχνίδι με το με το άλλό. Αλλά πρέπει και ο Ολυμπιακός να μην είναι τόσο άτυχος όσο ήταν χθες με τον Ατρόμητο".

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγάλο λάθος Μαρτίνς με τον Ατρόμητο - Εικόνα που "φοβίζει" στο Λιμάνι - Βάλε μέσα τον… Χασάν!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags