Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Κρύβουν την αλήθεια για το μπάτζετ του ΠΑΟΚ - Έχασε τον έλεγχο ο Λουτσέσκου; - Αυτός πρέπει να φύγει"
| 2021-09-13 18:30:00

"Κρύβουν την αλήθεια για το μπάτζετ ΠΑΟΚ - Έχασε τον έλεγχο ο Λουτσέσκου; - Αυτός πρέπει να φύγει"

του Γιώργου Κτενά
"Κρύβουν την αλήθεια για το μπάτζετ ΠΑΟΚ - Έχασε τον έλεγχο ο Λουτσέσκου; - Αυτός πρέπει να φύγει"

Οι φθηνές δικαιολογίες στην Τούμπα και ο συναγερμός στην ομάδα. Ποιος είναι ο παίκτης που έπρεπε να είχε φύγει, τι συνέβη το καλοκαίρι με το μπάτζετ και γιατί είναι μπερδεμένη η κατάσταση με τον Ρουμάνο προπονητή. Ο Γιώργος Μπούζος, διευθυντής τού Μetropolis 99,5, αναλύει στο Sportdog.gr την επικαιρότητα του Δικεφάλου μετά την ήττα από τον ΠΑΣ.

ΠΑΟΚ: Την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα σχολίασε στο sportdog ο Γιώργος Μπούζος, διευθυντής τού Μetropolis 99,5, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι το ρεπορτάζ των ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι Λουτσέσκου είχε δηλώσει ότι δεν θέλει τερματοφύλακα, αν και δεν φαίνεται ότι οι Πασχαλάκης και Ζίβκοβιτς μπορούν να αποτελέσουν αξιόπιστες λύσεις για τους Θεσσαλονικείς, σχολίασε το ξέσπασμα του Ρουμάνου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου, ενώ έκανε λόγο για συναγερμό λόγω της ήττας από τον ΠΑΣ.

"Θέμα αξιοπιστίας με Πασχαλάκη-Ζίβκοβιτς - Ο Λουτσέσκου δεν ήθελε άλλον τερματοφύλακα"

"Ο Λουτσέσκου είχε δηλώσει ότι δεν θέλει τερματοφύλακα, εμπιστεύεται το δίδυμο Ζίβκοβιτς και Πασχαλάκη. Το ερώτημα είναι αν μπορούν να ανταποκριθούν ως δίδυμο. Ο Πασχαλάκης έχει κάνει λάθη στο παρελθόν, ενώ και ο Ζίβκοβιτς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ένα τραγικό λάθος, αλλά στη θέση του τερματοφύλακα τα λάθη πληρώνονται", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog o Γ. Μπούζος.

Κάτω από τα δοκάρια, πάντως, υπάρχει θέμα αξιοπιστίας.

"Κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ υπάρχει θέμα αξιοπιστίας, όπως το λες. Αλλά και μόνο το γεγονός ότι γίνονται λάθη, επαναλαμβάνονται λάθη, δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν υπήρχε πρόβλημα δεν θα το συζητούσαμε".

"Φτηνή δικαιολογία - Έχασε τον έλεγχο ο Λουτσέσκου; - Τους βγάζει στον τάκο - Δεν ξέρουμε την αλήθεια για το μπάτζετ"

Πώς σχολιάζεις τη δήλωση του Λουτσέσκου για τον αγωνιστικό χώρο;

"Πρόκειται ή για φτηνή δικαιολογία ή για καταγραφή της πραγματικότητας. Αν είναι φτηνή δικαιολογία σημαίνει ότι έχασε τον έλεγχο με το καλημέρα. Αν είναι πραγματικότητα από την άλλη, στην ΠΑΕ έχουν χάσει το μέτρο της ευθύνης. Η τρίτη ανάγνωση είναι ότι δεν κρατιέται ο Λουτσέσκου με όσα συμβαίνουν και τους βγάζει στον τάκο".

Τελικά ο Λουτσέσκου δεν ήθελε να έρθουν άλλοι παίκτες ή δεν είχε μπάτζετ για να φέρει άλλους παίκτες;

"Κανείς δεν έχει πει αλήθεια για το μπάτζετ: Ποιος ευθύνεται για το το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει ενισχυθεί. Αυτό που κρατάμε είναι η δήλωση του Λουτσέσκου ότι με αυτή την ομάδα παίρνει πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που το λέει, έχει και όλη την ευθύνη και το βάρος των επιλογών. Για αυτό και δημιουργείται απορία με το ξέσπασμα για το γήπεδο".

"Έπρεπε να είχε αποχωρήσει ο Καγκάβα - Αυτοί φταίνει στον ΠΑΟΚ - Συναγερμός με ΠΑΣ"

Μπορεί ο ΠΑΟΚ που αρχίζει στην 11άδα του με τον Καγκάβα, στην κατάσταση στην οποία τον βλέπουμε εδώ και έναν χρόνο, να πάρει το πρωτάθλημα;

"Ο Καγκάβα από πέρσι γράφει την αυτοβιογραφία του. Παίκτης που γράφει αυτή τη στιγμή την αυτοβιογραφία του, έχει στόχους για το αύριο; Ούτε καν με το παρόν δεν ασχολείται. Νομίζω ότι θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει, αλλά δεν φταίει ο Καγκάβα που είναι εκεί. Εκείνοι που τον έφεραν στον ΠΑΟΚ και τον διατηρούν στο ρόστερ ευθύνονται".

Τι σου έχει μείνει από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ;

"Η ομάδα έδειξε ότι έχει θέμα στο ρόστερ αλλά και στην ψυχολογία. Είναι γεγονός ότι ενώ έψαχνε ισοφάριση οι παίκτες άλλαζαν την μπάλα, ενώ μετρούσε αντίστροφα ο χρόνος. Δεν έκανε ούτε ένα γέμισμα, κι αυτό δείχνει έλλειψη ευθύνης, κακή ψυχολογία και έλλειψη οργάνωσης. Το ερώτημα που μπαίνει είναι: Θα πρέπει να εκληφθεί ως κακή παρένθεση ή ως καμπανάκι προειδοποίησης η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα; Για εμένα είναι συναγερμός".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι ΠΑΟΚτσήδες: "Κακομοίρη Λουτσέσκου, ρεζιλίκια - Ο Ουάρντα φταίει - Ιβάν διώξτους, φέρε Ίβιτς"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags