Facebook Pixel Sportdog.gr | Τριγμοί σε μεγάλη ομάδα! Στηρίζουν τον προπονητή; Εξελίξεις μετά τα χάλια στο γήπεδο
| 2021-09-15 15:50:00

Τριγμοί σε μεγάλη ομάδα! Στηρίζουν τον προπονητή; Εξελίξεις μετά τα χάλια στο γήπεδο

Sportdog Team
Τριγμοί σε μεγάλη ομάδα! Στηρίζουν τον προπονητή; Εξελίξεις μετά τα χάλια στο γήπεδο

Σε εγρήγορση, αλλά χωρίς να... χτυπήσει συναγερμός, βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, μετά την χθεσινή ήττα (0-3) από την Μπάγερν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Μπαρτσελόνα: Αιτία το χρονικό σημείο της σεζόν, τα μόλις τέσσερα επίσημα παιχνίδια (τρία στη LaLiga και το χθεσινό στο Champions League), που φαίνεται να έκαναν τους υπεύθυνους των Καταλανών, τον πρόεδρο Ζοάν Λαπόρτα, τον αντιπρόεδρο Ράφα Γιούφε και τον αθλητικό διευθυντή, Ματέου Αλεμάνι, στη μεταμεσονύχτια δίωρη συνάντησή τους, να επιβεβαιώσουν την πλήρη εμπιστοσύνη τους στον Ρόναλντ Κούμαν.

 Οι τρεις τους ανέλυσαν την ήττα απέναντι σε μια πολύ ανώτερη Μπάγερν, βάζοντας φυσικά στη... ζυγαριά και τις σοβαρές απουσίες. Ο Ανσού Φάτι θα επιστρέψει σύντομα, ίσως θα μπορούσε να έχει λίγα λεπτά συμμετοχής την ερχόμενη Δευτέρα (20/9) κόντρα στη Γρανάδα, ο Κουτίνιο μόλις γύρισε μετά από 9 μήνες απουσίας, ενώ οι Καταλανοί περιμένουν επίσης, Αγουέρο και Ντεμπελέ (νωρίτερα τον πρώτο).

 Το καλό είναι ότι η Μπαρτσελόνα έχει ένα προσιτό πρόγραμμα στη LaLiga με τη Γρανάδα (εντός), την Κάντιθ (εκτός) και τη Λεβάντε (εντός), πριν αντιμετωπίσει τρία απαιτητικά παιχνίδια (Μπενφίκα στη Λισαβόνα, Ατλέτικο στη Μαδρίτη και Βαλένθια στη Βαρκελώνη).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags