Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρέλα για Ρέαπτσιουκ-γκρίνια για Μαρτίνς! Αποθέωση και προβληματισμός οι Ολυμπιακοί
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-17 00:20:00

Τρέλα για Ρέαμπτσιουκ, γκρίνια για Μαρτίνς - "Τι κόλλημα είναι αυτό; - Θέλαμε Φορτούνη... Ποντένσε"

Sportdog Team
Τρέλα για Ρέαμπτσιουκ, γκρίνια για Μαρτίνς - "Τι κόλλημα είναι αυτό; - Θέλαμε Φορτούνη... Ποντένσε"

Αποθέωση και προβληματισμός από τους φιλάθλους των Πειραιωτών. Αντίδραση από τον κόσμο του Ολυμπιακού μετά τη νίκη με την Άντβερπ. Ποιοι... χειροκροτήθηκαν στα social media και ο βασικός λόγος της κριτικής.

Ολυμπιακός: Στην αναμέτρηση με την Άντβερπ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε ισοφαρίστηκε και βρήκε τη λύση για να πάρει τη νίκη. Ο κόσμος στα σχόλιά του στην επίσηνη σελίδα της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ στο Facebook, κρατά το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο παραμένει προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας.

Όπως είναι φυσικό αποθεώνεται ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για τη γκολάρα που πέτυχε και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη, ο Πέδρο Μαρτίνς όμως σε ένα ακόμα παιχνίδι δεν γλίτωσε τη γκρίνια, κάτι που σημαίνει, ότι αν δεν χτιστούν σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, η πίεση θα είναι ακόμα πιο έντονη προς το πρόσωπό του.

Διαβάστε τα σχόλια που συγκέντρωσε τo Sportdog:

Λοιπόν για να συνοψίσουμε.. Ο πιο κλασατος παίχτης της ομάδας ειναι ο Καμαρα.. Οι μεταγραφές είναι αποτυχημένες εντελώς.. Ο Ονιεκουρου είναι εξτρεμ χώρου σαν τον Μπρουμα και όχι υδραυλικός στυλ Ποντενσε που θέλαμε,ο Λοπεζ 100κιλα ..ο Παπασταθο Τικινιο δεν χρειαζόταν...μπακ δεν υπάρχουν.. Στον κόσμο του ο Σεμεδο ναι αλλά θέλει 5 Παπασταθο και Σισσε μαζί.. Το ματς το πήρε η φανέλα. Συνεχίζουμε..

Γλίτωσες Μαρτίνς... μπράβο

Μαρτινς κάνε πιο γρήγορα της αλλαγές τι κόλληματα παθαίνεις

Μην κρυφτούμε πίσω από το αποτέλεσμα δεν βλεπόμαστε αδέρφια η αλήθεια είναι αυτή

Μόνο την νίκη κρατάμε...προβληματίζει η ομάδα... χωρις δημιουργία... λείπει ο παίκτης σαν τον Φορτούνη με κάθετες και να φτιάχνει παιχνίδι...και ξανά καθόλου καλή διαχείριση του ματς

Μπράβο Ολυμπιακέ μου για τη νίκη, γκολάρα το δεύτερο γκολ, αλλά κι το πρώτο του Ελ Αραμπί ήταν πανέμορφο, άλλο πράγμα αν το ακύρωσαν, παίκτης με όλη τη σημασία, γκολτζής, έβαλε δεύτερο. Βαλμπουενά αν κι μπήκε για πολύ λίγο, παικταράς κι η απουσία του ήταν αισθητή κι ο Καμαρά, πάρα πολύ καλός κι σημαντικός.

Ζητάμε συγνώμη από το ρεαπ όχι μόνο για το γκολ απλά τα τελευταία 2 ματσ είναι υπέροχος και ο καλύτερος του γηπεδου και τα δίνει όλα..

Πολύ καλός ο Μολδαβος και σήμερα και με ατρόμητο ήταν καλός...σιγά σιγά θα ανεβαίνει...

Ρέαμπτσουκ ο πιο τίμιος παίχτης... "Τι γκολάρα έβαλε ο π...ο Μολδαβός»

Μεγάλη νίκη με γκολαρα Ρεαμπτσιουκ και θετικό ξεκίνημα στους ομιλους ναι ρε θρυλε συνεχίζουμε δυνατά μόνο θρύλος

Γλιτώσαμε τον σαματα,αλλά χτύπησε το καμπανάκι!Νίκη,με τα χίλια ζόρια!Η ομάδα θέλει δουλειά!Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε (πιο αποτελεσματικά,ελπίζω)!

Στα σουρνω συνέχεια Όλεγκ αλλά είσαι σκυλί του πολέμου ρε μπαγασα. Μαζι σου πήγαινα στον πόλεμο.

Μεγάλη νίκη πραγματικά γκολαρα Ρεαμπτσιουκ δεν πιάνοταν το σουτ του μόνο θρύλος

Καλό αποτέλεσμα, κακή εικόνα. Πάμε παρακάτω, αλλά ελπίζουμε σε άμεση βελτίωση της απόδοσης της ομάδας.

Σπουδαία νίκη και δυνατό νικηφόρο ντεμπούτο στους ομίλους ! Πολύ καλή αντίδραση μετά την ισοφάριση , σταματήστε την γκρίνια θα δέσει η ομάδα στην πορεία

Αν αυτο τόν Ολυμπιακό θέλετε μια χαρα!!!μεχρι σημερα είχα το Μάρτινς σε μεγάλη εκτιμήσει αλλα πρεπει να φυγει εχει χάσει την μπάλα..



***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λάθη, ρίσκα και δικαίωση Μαρτίνς - Απάντηση Ρέαμπτσιουκ - "Φωνάζει" για μεταγραφή απόψε στο Λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags