Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με το συμβόλαιο του Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό - Εκτός κορυφαίος άσος την Κυριακή
| 2021-09-17 16:15:00

Ανατροπή με το συμβόλαιο του Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό - Εκτός κορυφαίος άσος την Κυριακή

Sportdog Team
Ανατροπή με το συμβόλαιο του Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό - Εκτός κορυφαίος άσος την Κυριακή

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Νίκος Κώτσης ανέφερε στον ΟVER FM για την συμφωνία του Γκάρι Ροντρίγκεζ με τους Πειραιώτες, αλλά και για τα αγωνιστικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει Κυριακής.

Ολυμπιακός: O ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Νίκος Κώτσης ανέφερε πως υπάρχει προφορική συμφωνία των ερυθρολεύκων με τον Γκάρι Ροντρίγκεζ. Ωστόσο τόνισε πως ακόμα δεν υπάρχει επιβεβαίωση απο την πλευρά του Ολυμπιακού.

Όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει για τρία χρόνια με απολαβές κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ λίγες ώρες πριν τελείωσει η μεταγραφική περίοδος των ελευθερών παιχτών. Η ετοιμότητα του 30χρονου αριστερού εξτρέμ απο το Πράσινο Ακρωτήρι, αναμένεται μέσα Οκτώβρη μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, καθώς χρειάζεται χρόνο δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Στην συνέχεια ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού εθέσε και το δικό του σχόλιο για τον χθεσίνο αγώνα απέναντι στην Αντβέρπ. Συγκρεκριμένα δήλωσε για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ πως παίζει απελευθερωμένα. Παραλλήλα έδειξε πως είναι ταχυδυναμικός. καλός αμυντικά σκοράροντας ένα φοβερό γκολ.  Σημείο αναφοράς ήταν η παρουσία του Μαντί Καμαρά. Στην αναμέτρηση αισθητή ήταν απουσία του Γιώργου Μασούρα. Ο Χένρι Ονιεκούρου χρειάζεται ακόμα βελτίωση.

Κλείνοντας έκανε λόγο για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Λαμία εκτός έδρας. Χωρίς Εμβιλά αναμένεται, να παραταχθεί ενώ αμφίβολος παραμένει ο Μασούρας. Ολοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags