Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: Συγκινητικό μήνυμα Πέλκα προς οπαδούς - "Θα ανταποδώσω την στήριξή σας..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-17 20:04:00

Συγκινητικό μήνυμα Πέλκα προς οπαδούς - "Θα ανταποδώσω την στήριξή σας..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκινητικό μήνυμα Πέλκα προς οπαδούς - "Θα ανταποδώσω την στήριξή σας..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε έστειλε ο Έλληνας διεθνής για την στήριξη στο πρόσωπό του μετά το χαμένο πέναλτι απέναντι στην Άιντραχτ το βράδυ της Πέμπτης (16/9).

Δημήτρης Πέλκας: Ο... μοιραίος αποδείχθηκε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής για την Φενέρμπαχτσε, το βράδυ της Πέμπτης (16/9), απέναντι στην Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη, μιας και έχασε πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ενώ το σκορ ήταν 1-1, με αποτέλεσμα να δώσει στην ομάδα του τη νίκη.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά το τέλος του αγώνα, όμως δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα από τους φίλους των Καναρινιών, ενώ παράλληλα φώναζαν ρυθμικά το όνομά του. Έτσι με ανάρτησή του στο instagram, ευχαρίστησε τους οπαδούς, ενώ παράλληλα τόνισε πως θα τους ανταποδώσει την αγάπη.

"Τραγουδήσατε το όνομά μου ακόμα και όταν έχασα το πέναλτι. Αυτό δείχνει τον σεβασμό και την υποστήριξή σας για μένα. Σίγουρα θα ανταποδώσω αυτήν την υποστήριξη.

Αυτή είναι μόνο η αρχή της σεζόν και ανυπομονούμε για τα επερχόμενα παιχνίδια όπου θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω αναρρώσει από τον τραυματισμό και έχω επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους υγιής και δυνατός.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την υποστήριξη", έγραψε ο Δημήτρης Πέλκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags