Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένταση με Ταυλαρίδη - "Ζόρια" από νωρίς για κορυφαίο όνομα στο Λιμάνι
| 2021-09-19 16:00:00

Ένταση με Ταυλαρίδη στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός - "Ζόρια" από νωρίς για κορυφαίο όνομα στο Λιμάνι

GOALάρες by Εvaggelistis
Ένταση με Ταυλαρίδη στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός - "Ζόρια" από νωρίς για κορυφαίο όνομα στο Λιμάνι

Η φραστική επίθεση, οι φωνές και η αποχώρηση από το γήπεδο. Τι συνέβη με τον σκάουτ της ΑΕΚ που βρέθηκε στο Κορωπί για να δει το ντέρμπι των μικρών και ποιο στέλεχος στον Ολυμπιακό έχει... ζόρια, παρότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν.

Η στήλη σήμερα είναι ... αφιερωμένη στις υποδομές των Σουπερλιγκάτων ομάδων. Για να τιμήσουμε και το χθεσινό περασμά μας απο διάφορα γήπεδα κι αγώνες Κ 15, Κ17 και Κ19. Με παρασκήνια και ιστορίες που έχουν για πρωταγωνιστές δυνατά ονόματα. Εχουμε και λέμε λοιπόν:

1η) Συνέβη χθες στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, στο περιθώριο του Παναθηναϊκός -Ολυμπιακός, σε ηλικιακό επίπεδο Κ15 (μιλάμε για φιλικό, όχι επίσημο ματς). Χοντρή παρεξήγηση, που ανέβασε τους τόνους και προκάλεσε την μάλλον... επεισοδιακή αποχώρηση πολύ γνωστου σκάουτ και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή άλλης μεγάλης ομάδας απο το γήπεδο! Όπως μεταφέρθηκε στην στήλη ο Στάθης Ταυλαρίδης, σκάουτ της ΑΕΚ, θέλησε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση χωρίς όμως, προηγουμένως να έχει ενημερώσει σχετικά με μέιλ ή τηλεφωνικά τους υπεύθυνους των "πράσινων" για να εξασφαλίσει την σχετική άδεια παρουσίας του στο γήπεδο. Βλέπετε στην εποχή του Covid 19 υπάρχουν αθλητικά κέντρα όπως στην Παιανία ή και στου Ρέντη, τα οποία δεν είναι ανοικτά ακόμη και για εμβολιασμένους με... χαρτί θεατές σε αγώνες των υποδομών και πρέπει να γίνει μια σχετική προεργασία για να μπορέσει κάποιος να παραστεί. Είναι θέμα... πολιτικής και πρωτοκόλου, στις συγκεκριμένες περιπτώσεις... 

2η) Ο Στάθης Ταυλαρίδης, λοιπόν, δεν είχε πρόβλημα κατά την εισοδό του στην Παιανία αλλά το... απέκτησε στην συνέχεια, όταν πήγε ένας απο τους φύλακες και τον ρώτησε ποιός είναι και πως βρισκόταν εκεί αφού δεν υπήρχε το ονομά του στην σχετική λίστα. Ο "κιτρινόμαυρος" σκάουτ έγινε έξαλλος, θεώρησε πως ο εν λόγω σεκιούριτι ήταν... βαλτός απο τον Μάκη Λιβαθηνό, τον υπεύθυνο σκάουτινγκ (όλου) του Παναθηναϊκού! Του έκανε φραστική επίθεση και  φέρεται να έλεγε πως είχε... διαβάσει τα χείλη του και την εντολή που έδωσε στον φύλακα... "για να με βγάλει έξω"!. Ο Λιβαθηνός απο την πλευρά του προσπάθησε να του εξηγήσει πως δεν είχε καμία... εμπλοκή,ούτε ...πρόβλημα με την ΑΕΚ αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχε εξυπηρετήσει σχετικά αφού τότε προηγήθηκε επικοινωνία, τον Ηλία Ατματσίδη. Με αυτά και με αυτά πάντως ο Στάθης Ταυλαρίδης αποχώρησε απο την Παιανία. Οικειοθελώς ή αναγκάστηκε, θα σας γελάσω...

3η) Δεν έχει σταυρώσει νίκη η Κ19 του Ολυμπιακού, με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη στην θέση του προπονητή (θυμίζω αντικατέστησε τον Αντώνη Νικοπολίδη). Μετά την ισοπαλία με την Λαμία στην πρεμιέρα, την ήττα απο τον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική, χθες γκέλαρε ξανά στου Ρέντη, φέρνοντας 2-2 με τον Απόλλων! Με δυο βαθμούς απολογισμό, όταν οι περισσότεροι περίμεναν το απόλυτο, σίγουρα μπαίνει πλέον μεγάλη πίεση και ζορίζουν τα πράγματα και στην ηγεσία της "ερυθρόλευκης" Ακαδημίας (Θόδωρος Ελευθεριάδης). Άλλωστε μιλάμε για την "ναυαρχίδα" ομάδα του συλλόγου στις υποδομές, η οποία εδώ και χρόνια προσπαθεί να πάρει τα πρωτεία/πρωτάθλημα απο τον ΠΑΟΚ (θα μπορούσε την περασμένη σεζόν αλλά... αδικήθηκε η ολη προσπάθεια της αφού παίχθηκε μόνο ο ένας γύρος λόγω της πανδημίας και το έχασε για ένα... γκολ στην μεταξύ τους αναμέτρησης).

4η) Σημειολογικά έχει την αξία του, πως στο 2-2 που απέσπασε ο Απόλλων απο τον Ολυμπιακό στου Ρέντη (προηγήθηκε μάλιστα με 2-1), απο τους κορυφαίους παίκτες του, με συμμετοχή και στα δυο γκολ της ομάδας του, ήταν ο Φώτης Πίκουλας! Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός,που έχει περάσει απο τους "ερυθρόλευκους" είναι ο γιος του Αντώνη Πίκουλα, ο οποίος την τελευταία 3ετία ήταν ο επικεφαλής/ηγέτης της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, μέχρι που παραιτήθηκε στις αρχές αυτού του καλοκαιριού. Την αποχώρηση του πατέρα του απο τους "ερυθρόλευκους" ακολουθησε στην συνέχεια και η αποχώρηση του Φώτη Πίκουλα απο το Νότιγχαμ, όπου αγωνιζόταν στην U 23 της Φόρεστ. Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές Πίκουλας τζούνιορ, επέστρεψε στην Ελλάδα όχι όμως, στη προηγούμενη ομάδα του, τον Πανιώνιο αλλά στον Απόλλων. Και γρήγορα εξελίχθηκε απο τα πρώτα βιολία της "Ελαφρας Ταξιάρχίας" ενώ έχει κανει προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα και τον κόουτς Πετράκη!

5η) Ένας άλλος πρώην συμπαίκτης του Φώτη Πίκουλα στην U 23 της Νότιγχαμ, ο Γρηγόρος Πιετρής, προϊόν της Ακαδημίας του Ατρομήτου, επέστρεψε κι αυτός στην Ελλάδα κι αγωνίζεται πλέον στον Ιωνικό. Ο 19χρονος μέσος (6άρι και 8άρι) με τις πολυ καλές επαφές και το κάθετο παιχνίδι του, βαδίζει στα βήματα του πατέρα του, o οποίος ως στοπερ/αμυντικό χαφ έπαιξε με τον Ιωνικό και το Αιγάλεω στην Α' Εθνική. Ο Γρηγόρης Πιετρής έφτασε κοντά να συνεχίσει στο νησί αυτό το καλοκαίρι μετά την ξαφνική αποχωρησή του απο την Νότιγχαμ, με την Μίντλεσμπρο κι άλλη μια αγγλική ομάδα (της Λιγκ 1) να τον εξετάζουν για τις U 23. Τελικά επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του Ιωνικού και είναι βασικό στέλεχος της Κ 19 υπό την τεχνική καθοδήγηση του Τερεζόπουλου. Με τελευταία εμφάνιση στην χθεσινή εντός έδρας ήττα με 2-1απο τον πολύ δυνατό ΠΑΣ Γιάννινα (έχει κερδίσει 2-1 και τον ΠΑΟ ενώ την περασμένη Κυριακή κράτησε στο 0-0 τον ΠΑΟΚ του Κούτσια).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή ήταν η πρόταση ΠΑΟΚ σε Γκάρι Ροντρίγκες - Ανατροπή με Ουζουνίδη - Mεγάλο πρόβλημα στο Λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags