Facebook Pixel ΟΦΗ - ΑΕΚ: "Τον είδα με τα μάτια μου τον Κονέ - Αν το έκανε στο Καραϊσκάκη θα... - Θα έληγε 0-5 χωρίς κόσμο"
| 2021-09-20 12:13:00

"Τον είδα με τα μάτια μου τον Κονέ - Αν το έκανε στο Καραϊσκάκη θα...- Πέντε λεπτά ακόμα για το 4-3"

του Γιώργου Κτενά
"Τον είδα με τα μάτια μου τον Κονέ - Αν το έκανε στο Καραϊσκάκη θα...- Πέντε λεπτά ακόμα για το 4-3"

"Θα έτρωγε τέταρτο γκολ η Ένωση αν είχε 5 λεπτά ακόμα το ματς"! Ρεπόρτερ του ΟΦΗ περιγράφει στο sportdog.gr όσα έγιναν στο επεισοδιακό παιχνίδι της Κυριακής, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά και στο επεισόδιο με τον Παναγιώτη Κονέ.

ΑΕΚ - ΟΦΗ: Τόσο στο αγωνιστικό σκέλος, που είχε άλλο πρόσωπο μέχρι το 78ο λεπτό και άλλο από εκεί και μέχρι το φινάλε, όσο και στα παρατράγουδα κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του ματς, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog o Μανώλης Σαρρής.

 

Ο αρχισυντάκτης τής ιστοσελίδας Gentikoule.gr σε μια συνέντευτξη με μεγάλο ενδιαφέρον...

 

"Τρομερό παιχνίδι ο Τσούμπερ - Αν δεν υπήρχε κόσμος θα έληγε 0-5 - Θα έτρωγε 4ο η ΑΕΚ αν είχε 5 λεπτά ακόμα το ματς"

 

"Η ΑΕΚ χωρίς να είναι σούπερ έβγαλε την ποιότητα που έχουν ατομικά οι παίκτες της. Ο Λιβάι Γκαρσία όσο έπαιξε ήταν πολύ καλός, ο Τσούμπερ ο οποίος έκανε τρομερό παιχνίδι, είχε συνεχώς παίκτες που απασχολούσε, ο Αμραμπάτ ήταν πολύ καλός τακτικά, γυρνούσε πίσω, βοηθούσε ανασταλτικά. Χωρίς να παίζει κάποιος τρομερό ποδόσφαιρο, βρέθηκε να προηγείται με 3-0 γιατί έχουν τεράστια ποιότητα οι ποδοσφαιριστές της. Αλλά ήταν δώρο από τον ΟΦΗ και τα 3 γκολ", σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog o καλός συνάδελφος από την Κρήτη, που χθες βρέθηκε στο γήπεδο.

 

Πώς έφτασε τόσο εύκολα στο 3-0 η ΑΕΚ, αν και με 10 παίκτες από νωρίς, και πώς "γύρισε" μετά σε 3-3 το παιχνίδι;

 

"Αν δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο, το παιχνίδι θα έληγε 0-5. Αν γινόταν πέρσι, που ήταν κλειστά τα γήπεδα, θα ήταν αλλιώς. Αλλά ήταν από τα παιχνίδια που όταν γίνεται το 1-3, μετά τα κερδίζει ο κόσμος. Γιατί οι οπαδοί έκαναν τη διαφορά, ήταν γεμάτο το γήπεδο, μετά το 1-3 το πίστεψαν. Αν είχε πέντε λεπτά ακόμα θα έτρωγε και 4ο γκολ η ΑΕΚ, είχε καταρρεύσει. Πήραν την αύρα τού γηπέδου τού ΟΦΗ οι παίκτες, πήραν την αύρα του κόσμου, που επέστρεψε μετά από 1,5 χρόνο. Έπαιξαν και για τον κόσμο μετά το 1-3, τους παρότρυνε να το γυρίσουν".

 

 

"Μόνο για αυτή τη φάση δικαιούται να φωνάζει η ΑΕΚ - Έψαχναν τον Φωτιά - Αν το έκανε στο Καραϊσκάκη ο Κονέ θα..."

 

Στην ΑΕΚ έχουν παράπονα από τον Φωτιά, ακόμα και για το γεγονός ότι έφυγε από το γήπεδο και δεν τον έβρισκαν;

 

"Θέλω να είμαι δίκαιος: Η μόνη φάση που δικαιούται να φωνάζει η ΑΕΚ είναι στο 1-3, στο γκολ του Νέιρα, που κάνει φάουλ ο Ντουρμισάι στον Βράνιες. Στη φάση τού Γκαρσία βλέπουμε ότι δεν διαμαρτύρεται καν ο ίδιος ο παίκτης μετά την κόκκινη. Τώρα όσον αφορά τον Φωτιά, από την ΑΕΚ λένε ότι δεν τον έβρισκαν. Γιατί, τι θα έκαναν αν τον έβρισκαν;".

 

Ποιο είναι το σχόλιό σου για τα παρατράγουδα που έγιναν μετά;

 

"Όταν είσαι ΑΕΚ και κερδίζεις 3-0 στο 78΄, ο,τι και να γίνει μετά προσπαθείς να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Αν η ΑΕΚ κέρδιζε 3-1 ή 3-2 θα γινόταν φασαρία; Κανένας τους δεν θα μιλούσε. Χτυπούσαν πόρτες, έψαχναν τον Φωτιά, έβριζαν τους πάντες μετά τη λήξη του ματς. Στο 0-2 είδα με τα μάτια μου τον Κονέ που σηκώθηκε να πανηγυρίσει, κάποιος του είπε κάτι εκείνη τη στιγμή (χωρίς να τον βρίσει όμως) και αυτός γύρισε και έδειξε τα γεννητικά του όργανα, με κίνηση "Πάρτα" και "Πάρτα". Αν γινόταν στο Καραϊσκάκη ή σε άλλο γήπεδο παρόμοιο σκηνικό, τι θα συνέβαινε; Είναι τυχερή στην ΑΕΚ που η διοίκηση του ΟΦΗ είναι υπόδειγμα φιλοξενίας. Να κάνουν τον σταυρό τους που η διοίκηση του ΟΦΗ δεν κουβαλάει μπράβους. Αν γινόταν σε γήπεδο, άλλης ομάδας, θα είχαν τεράστιο πρόβλημα στην ΑΕΚ. Κανένας δεν έχει παράπονο για την φιλοξενία τού ΟΦΗ και βγαίνει υποκριτικά να μιλήσει για τη φιλοξενία του ΟΦΗ η ΑΕΚ;".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαιτησία και Μιλόγεβιτς υπεύθυνοι για το κάζο - Έκανε πολιτική με Μάνταλο - Δεν βγαίνει ο Τσούμπερ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags