Facebook Pixel ΑΕΚ: "Καμπανάκι" στην ΑΕΚ για πρωτοκλασάτο όνομα - Αυτή ήταν η εντολή σε Μάνταλο - Σίγουρος Μελισσανίδης
| 2021-09-20 17:54:00

"Καμπανάκι" στην ΑΕΚ για πρωτοκλασάτο όνομα - Αυτή ήταν η εντολή σε Μάνταλο - Σίγουρος Μελισσανίδης

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Καμπανάκι" στην ΑΕΚ για πρωτοκλασάτο όνομα - Αυτή ήταν η εντολή σε Μάνταλο - Σίγουρος Μελισσανίδης

Ποιος προβλημάτισε με την εικόνα του στην Κρήτη και οι δεύτερες σκέψεις. Τα λάθη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, οι οδηγίες στον Πέτρο Μάνταλο και η εμπιστοσύνη της διοίκησης στην ομάδα. Στην Ένωση είναι σίγουροι πως το φετινό ρόστερ μπορεί να... κάνει μεγάλα πράγματα.

ΑΕΚ: Παράπονα από την παρουσία τού Στάνκοβιτς στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ υπάρχουν από φωνές που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, καθώς ο Αυστριακός άσος ήρθε για να κάνει τη διαφορά κάτω από τα δοκάρια. και, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν τα έχει καταφέρει. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τη φάση τού δεύτερου γκολ τού ΟΦΗ που και εκτός θέσης ήταν και με εντελώς λάθος τρόπο αντέδρασε...

Επίσης, έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για τις αλλαγές που έκανε ο Μιλόγεβιτς και περνούν σήμερα από... πριονοκορδέλα. Αλλά τι άλλο θα μπορούσε να κάνει; Για παράδειγμα, οι Σιμόες και Γαλανόπουλος έλειπαν, άρα εκ των πραγμάτων ο μοναδικός που μπορούσε να μπει για να παίξει στα χαφ ήταν ο Σάκχοφ. Που ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν ότι είναι αργός, αλλά ήταν ο μοναδικός κατάλληλος. Γιατί εκτός των άλλων είναι και ψηλό κορμί και θα μπορούσε να δώσει λύσεις στα γεμίσματα του ΟΦΗ.

Ακόμα, χρεώνουν στον Μιλόγεβιτς την αλλαγή του Τσούμπερ, αν και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς να χαμπαριάζει από κούραση κ.λπ. Ενώ, παράλληλα, είναι και πολύ εύκολος στο γκολ. Για αυτό και μόνο έπρεπε να συνεχίσει στην 11άδα. Ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Άμραμπατ, που στα 34 του δείχνει φοβερή διάθεση για να μαρκάρει, να κρατήσει τακτικά τη θέση του κ.λπ.

Τέλος, ενδιαφέρον έχει το θέμα με τον Μάνταλο, που για άλλη μια φορά έχει πέσει το... κράξιμο της αρκούδας. Ο Μάνταλος μπήκε στον αγώνα ακριβώς για να κρατήσει την μπάλα, να πάρει φάουλ κ.λπ. Αυτή ήταν η οδηγία του προπονητή, για αυτό μπήκε ο Μάνταλος και προφανώς δεν είναι ανάγκη να αιτιολογήσει κάποιος για ποιον λόγο ο προπονητής επέλεξε τον αρχηγό του, έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ένωσης, και όχι τον Γέβτιτς για παράδειγμα. Αυτή ήταν η εντολή που είχε ο Μάνταλος όταν μπήκε στο γήπεδο, για αυτό και δεν έχει νόημα να τον κράζουν οι οπαδοί. Όπως και ο Ανσαριφάρντ τα πήγε καλά, με βάση τις εντολές που είχε από τον Μιλόγεβιτς.

Στην ΑΕΚ υπάρχει η αισιοδοξία ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, και είναι θεωρούν ότι στο παιχνίδι με τη Λαμία θα υπάρξει ηγεμονική εμφάνιση, με καλή μπάλα, και θα πάρουν τη νίκη. Μένει να το δούμε και στην πράξη, αλλά στην ομάδα θεωρούν ότι το 3-3 με τον ΟΦΗ ήταν μια κακή παρένθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαιτησία και Μιλόγεβιτς υπεύθυνοι για το κάζο - Έκανε πολιτική με Μάνταλο - Δεν βγαίνει ο Τσούμπερ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags