Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βέτο" Μαρτίνς για πώληση παίκτη - "Έχασε" επτά εκατομμύρια ο Ολυμπιακός - Διαφώνησε η διοίκηση
| 2021-09-21 12:05:00

"Βέτο" Μαρτίνς για πώληση παίκτη - "Έχασε" επτά εκατομμύρια ο Ολυμπιακός - Διαφώνησε η διοίκηση

του Παναγιώτη Νικολάου
"Βέτο" Μαρτίνς για πώληση παίκτη - "Έχασε" επτά εκατομμύρια ο Ολυμπιακός - Διαφώνησε η διοίκηση

Ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως δεν φεύγει. Μπορεί να ήρθε μία εξαιρετική πρόταση στα γραφεία και στο Λιμάνι να το συζητούσαν για να ανεβάσουν κι άλλο την τιμή, όμως ο προπονητής παρενέβη και... έβαλε τέλος σε όλες τις διαπραγματεύσεις.

Ολυμπιακός: Αν κάποιος δει τις φετινές αναμετρήσεις των Ερυθρόλευκων ως τώρα, τόσα στις διεθνείς διοργανώσεις αρχής γενομένης με τα προκριματικά Champions League και του Europa League, αλλά και των δύο αγωνιστικών του πρωταθλήματος είναι εύκολο να ξεχωρίσει τον παίκτη που έχει βγάλει… μάτια. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σενεγαλέζο στόπερ των Πειραιωτών που δείχνει αναγεννημένος και παρά τα κάποια λάθη που έχει κάνει, γίνεται ο άνθρωπος που από αυτόν ξεκινάει η ενδεκάδα της ομάδας. Άλλωστε δεν είναι μόνο η καλές εμφανίσεις του ως στόπερ, αλλά και η εντυπωσιακή παρουσία τους ως αριστερό μπακ με τη Νέφτσι.

 

Μέχρι στιγμής, ενώ κανείς δεν υπολόγιζε τον 26χρονο ποδοσφαιριστή ως βασικό, έχει αγωνιστεί 9 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει βάλει δύο γκολ, με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λαμία. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι ο Σισέ την προηγούμενη σεζόν πέρασε την μισή χρονιά στην Σεντ Ετιέν, καταγράφοντας 15 συμμετοχές όλες σαν βασικός από τις 18 που μπορούσε να παίξει, ενώ ήταν με το ένα… πόδι εκτός Πειραιά, μιας και είχε οψιόν αγοράς από τους Γάλλους κοντά στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

 

Παρά τις καλές εμφανίσεις του, οι Στεφανουά δεν πλήρωσαν τη ρήτρα στους Ερυθρόλευκους με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στου Ρέντη, όμως και πάλι οι σειρήνες για αυτόν από την Γαλλία ήταν πολλές με τους Πειραιώτες να μην λένε ποτέ πως ο παίκτης δεν πωλείται. Η ομάδα που πραγματικά έδωσε… μάχη για να τον κάνει δικό της ήταν η Τρουά, όμως ο Ολυμπιακός θα έδινε τον Σισέ μόνο με τα χρήματα που απαιτούσε, χωρίς καμία στιγμή να βάζει νερό στο… κρασί του.

 

Τα… επεισόδια με την ομάδα της Ligue 1 ήταν πολλά σε ένα σήριαλ που κράτησε σχεδόν όλο το καλοκαίρι και παρά τα ρεπορτάζ των ημερών που τόνιζαν πως ήταν θέμα χρόνου η αποχώρηση του ταλαντούχου στόπερ από την Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τα χρήματα που έδιναν οι Γάλλοι, ακουγόταν το ποσό των 8 εκατομμυρίων, μιας και οι Πειραιώτες είχαν κάνει σαφές πως για να δώσουν το ΟΚ ήθελαν μια προσφορά 10 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Βέβαια η αλήθεια βγήκε στο φως πριν μερικές μέρες μιας και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την κεντρική Ευρώπη η Τρουά έφτασε να δίνει ως 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό φυσικά καθόλου ευκαταφρόνητο αν σκεφτεί κανείς ότι ο Σενεγαλέζος είχε έρθει στην Ελλάδα το 2017 από την Αζαξιό έναντι 700.000 ευρώ.

 

Όμως δεν ήταν τόσο πολύ η προσφορά που έκαναν οι Γάλλοι που ανάγκασε την ΠΑΕ να πει όχι, μιας και η στάση των Πειραιωτών όσον αφορά την πώληση του ποδοσφαιριστή άλλαξε πλήρως, αλλά η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς πως θέλει τον Παπέ Σισέ στην ομάδα. Έτσι από την στιγμή που ο Πορτογάλος έκανε γνωστή την απαίτησή του, ο παίκτης ήταν δεδομένο πως θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τι κάνουν στον Ολυμπιακό στις προπονήσεις; - Γι’ αυτό δεν σκοράρει ο Τικίνιο - Αδούλευτο του Σισέ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags