Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η πρώτη... κίνηση Σεμέδο για Ολυμπιακό - Αποφασίζει ο Μαρινάκης - Έκπληξη Μαρτίνς με Έλληνα άσο
| 2021-09-21 21:19:00

Η πρώτη... κίνηση Σεμέδο για Ολυμπιακό - Αποφασίζει ο Μαρινάκης - Έκπληξη Μαρτίνς με Έλληνα άσο

του Παναγιώτη Νικολάου
Η πρώτη... κίνηση Σεμέδο για Ολυμπιακό - Αποφασίζει ο Μαρινάκης - Έκπληξη Μαρτίνς με Έλληνα άσο

Τι αποφάσισε να κάνει ο Πορτογάλος, ο Μαρτίνς και οι εξελίξεις στου Ρέντη. Σιγά-σιγά επιστρέφει στη δράση και περιμένει την απόφαση της διοίκησης για το μέλλον του. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης, με αλλαγές και... εκπλήξεις.

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Σε αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει ο Πέδρο Μαρτίνς στην 11άδα τού Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Παρότι το ρεπορτάζ αυτό το διάστημα είναι περίεργο για τους Ερυθρόλευκους, δεδομένου ότι από τη στιγμή που η ομάδα δεν είναι καλά προφανώς γίνεται και πιο δύσκολο να μάθεις πράγματα για την καθημερινότητά της.

Παρόλα αυτά με βάση όσα έχει δοκιμάσει ο Πέδρο Μαρτίνς στου Ρέντη, έχει στο μυαλό του να ξεκουράσει τους Γκαρπόβνικ και Ρέαμπτσιουκ. Το θέμα, βέβαια, είναι αν θα ξεκουράσει και τους δύο μαζί, που έδειξαν να μένουν από... καύσιμο στο παιχνίδι εναντίον της Λαμίας, ή αν θα δώσει πρώτα ανάσες στον έναν και έπειτα, στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής, στον άλλον.

Το πιθανότερο σενάριο είναι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα να παίξει βασικός ο Λαλά, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα μείνει στον πάγκο ο Γκαρμπόβνικ. Γιατί ναι μεν ο Λαλά κατά πάσα πιθανότητα θα έχει φανέλα βασικού, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο νεαρός Πολωνός μπορεί να μετατεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ας μην αποκλείσουμε την πιθανότητα να βγει ο Ρέαμπτσιουκ για να παίξει ο Αποστολόπουλος, καθώς σε κάθε περίπτωση να πρέπει να πάρει και ο Μολδαβός ανάσες, αλλά από το πουθενά να βάλει βασικό τον νεαρό άσο ο Πορτογάλος προπονητής είναι λίγο δύσκολο.

Ειδική διαχείριση, άλλωστε, θέλει να κάνει και με τους Εμβιλά και Ελ Αραμπί. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά από τα δύο παιχνίδια εντός συνόρων που θα δώσει ο Ολυμπιακός, υπάρχει η Φενέρ και, φυσικά, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Εξελίξεις με Σεμέδο

Όποιες αλλαγές κι αν κάνει στην 11άδα του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς, αυτός που σίγουρα δεν πρόκειται να μπει στο ροτέισον είναι ο Σεμέδο. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη με Πορτογάλο στόπερ στον Ολυμπιακό, ακόμα και μετά από τις δηλώσεις τού Πέδρο Μαρτίνς ότι τον περιμένει να επιστρέψει. Δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση από το κλαμπ και φαίνεται ότι δεν θα γίνει κάτι άμεσα, παρά τις δηλώσεις του Μαρτίνς που, προφανώς, προσπάθησε να πιέσει προς την αντίθετη κατεύθυνση. 

Ο Πορτογάλος στόπερ μάλιστα τις τελευταίες ημέρες προπονείται μόνος του, με δικό του γυμναστή (τον έφερε από την χώρα του) και περιμένει τι θα γίνει με το μέλλον του. Ο ίδιος θέλει να είναι σε καλή κατάσταση και… στέλνει μήνυμα στη διοίκηση, ώστε να «τρέξει» το θέμα του και να ληφθεί μία οριστική απόφαση. Το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει, τουλάχιστον, του Ρέντη για προπονήσεις ώστε να γίνει μια καλή διαχείριση από τον Ολυμπιακό ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε κάποια εντυπωσιακή επιστροφή του παίκτη στην ομάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βέτο" Μαρτίνς για πώληση παίκτη - "Έχασε" επτά εκατομμύρια ο Ολυμπιακός - Διαφώνησε η διοίκηση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags