Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Πανηγυρίζει για δύο λόγους ο Μαρτίνς - Φωνές στο ημίχρονο - "Ακυρώνει" τη μεταγραφή ο Μασούρας!
| 2021-09-22 21:23:00

Πανηγυρίζει για δύο λόγους ο Μαρτίνς - Φωνές στο ημίχρονο - "Ακυρώνει" τη μεταγραφή ο Μασούρας!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πανηγυρίζει για δύο λόγους ο Μαρτίνς - Φωνές στο ημίχρονο - "Ακυρώνει" τη μεταγραφή ο Μασούρας!

Η δικαίωση Τικίνιο, τι συνέβη στην εξέδρα και οι... απαντήσεις του Έλληνα άσου. Ποιοι ξεχώρισαν στην άνετη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Απόλλωνα, τα δύο γκολ του Βραζιλιάνου άσου και το άγχος του Πέδρο Μαρτίνς που αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Εύκολος αντίπαλος αποδείχθηκε για τον Ολυμπιακό ο Απόλλωνας, καθώς οι Πειραιώτες... πατώντας γκάζι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν εύκολα στη νίκη με 4-1, ενώ παράλληλα έβγαλαν και αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς, που έκανε αρκετές αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα λόγω τραυματισμών και ροτέισον, έχει σημαντικούς λόγους να είναι χαρούμενος και... δικαιωμένος. Τόσο για την αντίδραση των παικτών του όσο και για την αντίδραση της εξέδρας. Άλλωστε, πόσοι προπονητές των Πειραιωτών τα τελευταία χρόνια έχουν... απολαύσει την στήριξη του κόσμου; Για όσους δεν το παρατήρησαν, με το ματς στο 1-0 και την ομάδα του «ζορίζεται», όλο το γήπεδο φώναξε ρυθμικά το όνομά του και έστειλε... ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους του ασκούν κριτική!

 

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στο Λιμάνι κρατούν προφανώς τα τέσσερα γκολ και τις πολλές φάσεις που έφτιαξαν μετά από καιρό, αλλά και τα γκολ των Μασούρα και Τικίνιο. Ο Έλληνας άσος επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του και απέδειξε σε όσους τον αμφισβητούν, πόσο χρήσιμος είναι. Πρόκειται για έναν Έλληνα παίκτη που γνωρίζει όσο λίγοι τις απαιτήσεις και την πίεση του συλλόγου, έχει το γκολ και βοηθάει όσο ελάχιστοι στην τακιτική του Μαρτίνς. Γι' αυτό όσα εξτρέμ και να αποκτηθούν όσο ακριβοί και να είναι, ο Μασούρας θα έχει πάντα το προβάδισμα για όσα βρίσκεται στον πάγκο ο συγκεκριμένος προπονητής.

Βέβαια, ο σταρ της βραδιάς ήταν ο Τικίνιο Σοάρες ο οποίος άνοιξε λογαριασμό και μάλιστα με δύο πολύ ωραία γκολ. Το πρώτο με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και το δεύτερο με κοντρόλ, ωραία κίνηση και σουτάρα εντός περιοχής. Η προσπάθειά του μάλιστα στο δεύτερο τέρμα, έδειξε πως πρόκειται για έναν παίκτη κλάσης, που ταλαιπωρείται από... θέμα ψυχολογίας. Γι' αυτό άλλωστε έψαχνε τόσο πολύ ένα γκολ, αφού τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι του τεχνικού σταφ, πίστευαν και πιστεύουν πως εάν έκανε την αρχή, θα βοηθήσει πάρα πολύ.

 

Στους διακριθέντες ήταν επίσης ο Μίχαλ Καρμποβνικ, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο κι έβγαλε μία ωραία ασίστ στο γκολ του Βρουσάι, που επίσης είχε μπει αλλαγή. Ο νεαρός Πολωνός μάλιστα αγωνίστηκε κόντρα στον Απόλλωνα ως αριστερό μπακ, δίνοντας την ευκαιρία στον Ρέαμπτσιουκ να πάρει ανάσες. Η επιλογή αυτή του Μαρτίνς, δείχνει ξεκάθαρα πως τον υπολογίζει και για αυτή τη θέση και σίγουρα θα τον ξαναδούμε εκεί στα επόμενα παιχνίδια.

Τέλος, θα πρέπει να σταθούμε και στην εμφάνιση του Πιερ Κουντέ, ο οποίος ξεκίνησε βασικός, είχε μία καλή εμφάνοση, αλλά δεν έπεισε ότι ακόμα μπορεί να προσπεράσει στην αρχική ενδεκάδα κάποιων εκ των Εμιβλά, Καμαρά ή Μπουχαλάκη. Ο Καμερουνέζος παρότι δείχνει διάθεση, κάνει κάποια αβίαστα λάθη. Η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος θέλει πολύ να γίνει βασικός και εφόσον πάρει χρόνο, μπορεί να τα καταφέρει.

 

ΥΓ. Μπορεί ο κόσμος να στήριξε ξεκάθαρα τον προπονητή, όμως ο Πέδρο έχει άγχος και καταλαβάνει πως υπάρχει... μουρμούρα. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο, όταν με το σκορ στο 1-0 φωνάζει και χτυπιέται να ανεβάσουν ρυθμό και να ψάχξουν το δεύτερο γκολ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη... κίνηση Σεμέδο για Ολυμπιακό - Αποφασίζει ο Μαρινάκης - Έκπληξη Μαρτίνς με Έλληνα άσο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags