Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν πιστεύω σε ουτοπίες με Ραζβάν - Δεν παίζουμε καλά..."
| 2021-09-23 22:17:00

Ατάκες... φωτιά από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν πιστεύω σε ουτοπίες με Ραζβάν - Δεν παίζουμε καλά..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν πιστεύω σε ουτοπίες με Ραζβάν - Δεν παίζουμε καλά..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά Απόστολος Τοσυρέλας, όπου αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας και στο επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Απόστολος Τσουρέλας: Στο Mertopolis 95.5 μίλησε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, όπου αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα της ομάδας στην Super League και το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όσο και στο restart του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

"Δεν θέλω να πιστεύω σε ουτοπίες. Ο κ. Λουτσέσκου έχει αποδείξει και τα προηγούμενα χρόνια ότι δεν πρόκειται να αλλάξει αυτή την τακτική με τίποτα. Δουλεύει πάνω σε αυτό το κομμάτι, είναι συγκεκριμένη η τακτική και με συγκεκριμένες κατευθύνσεις.
Κάτι τρέχει πίσω. Δεν είναι μόνο ο Βαρέλα. Γενικότερα προβληματίζει η αμυντική οργάνωση Άμυνα κάνουν και τα χαφ. Παρατήρησα κάποιον χαφ να κυνηγάει τον αντίπαλό του και έξω από την περιοχή να εγκαταλείπει. Πρέπει όλοι οι παίκτες να γίνουν πιο υπεύθυνοι. Φαίνεται ότι δεν είμαστε 100% έτοιμοι, όχι μόνο σε αυτό, αλλά και στην ανάπτυξη.

Αυτή την στιγμή πιστεύω ότι η ομάδα δεν είναι ούτε στο 60%. Υπάρχουν και οι απουσίες. Κάποιοι παίκτες που λείπουν ήταν σταθμοί στην ομάδα μας, όπως ο Ίνγκασον και ο Ελ Καντουρί. Επίσης, είδα με τον Κούρτιτς ότι ο Σβαμπ είχε την ευκαιρία να βγει μπροστά. Ο Κούρτιτς έχει φυσική άμυνα, όταν έρχεται ο αντίπαλος είναι, ήδη, στη θέση του και κάνει άμυνα. Είμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο και πιστεύω ότι θα περάσει γρήγορα.

Εχω αισιοδοξία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν είμαστε καλοί παρόλα αυτά παίρνουμε βαθμούς, που είναι απαραίτητοι, αλλά ακόμη περισσότερο είναι οι νίκες που είναι ενέσεις ηθικού. Με αυτές τις επιτυχίες υπάρχει ησυχία στα αποδυτήρια. Και οι παίκτες, βέβαια, θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι στον κυριακάτικο αγώνα.

Ήθελα να πάρει χθες λίγο παραπάνω χρόνο ο Ζίβκοβιτς, γιατί έρχεται από μεγάλη απουσία. Δεν κατάλαβα γιατί έπαιξε τόσο λίγο. Ο Σφιντέρσκι είναι κουρασμένος από το καλοκαίρι. Είναι και ο Ελ Καντουρί που έχτισε την ομάδα πάνω του. Αν κάνουμε κριτικές από τώρα δεν θα κάνουμε τίποτα. Είμαστε κακοί στην απόδοση, αλλά καλοί στη συγκομιδή βαθμών. Το ρόστερ μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για συγκεκριμένα πράγματα. Το πρωτάθλημα, φυσικά, μπορούμε να το κατακτήσουμε. Ο Πασχαλάκης, είδατε, με την σωστή βοήθεια και με την δουλειά του επανήλθε. Δεν έκανε κάτι σπουδαίο, απλώς, ηρέμησε και δούλεψε", είπε ο Απόστολος Τσουρέλας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags