Facebook Pixel Serie A: Σκόρπισε τον τρόμο η Νάπολι - Διέλυσε την Σαμπντόρια και ανέβηκε στην κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-23 21:49:00

Σκόρπισε τον τρόμο η Νάπολι - Διέλυσε την Σαμπντόρια και ανέβηκε στην κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σκόρπισε τον τρόμο η Νάπολι - Διέλυσε την Σαμπντόρια και ανέβηκε στην κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα των Παρτενοπέι από την Γένοβα καθώς με τον Οσιμέν να κάνει απίστευτα πράγματα και να σκοράρει δύο τέρματα κέρδισαν με 4-0 τη Σαμπντόρια και ανέβηκαν πάλι στην κορυφή της Serie A.

Serie A: Η Νάπολι είχε δύσκολο απόγευμα μόνο στα... χαρτιά απέναντι στην Σαμπντόρια, όπου η Ίντερ στραβοπάτησε, διαλύοντάς την 0-4 και παράλληλα έκανε το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα και ανέβηκε και πάλι στην κορυφή.

Οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι καταιγιστική, φτάνοντας τα 14 γκολ σε πέντε αγώνες, και άνοιξαν στο σκορ μόλις στο 10' με γκολ του Οσιμέν. Ο Ρουίζ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους (39'), ενώ στο 50' ο Νιγηριανός επιθετικός των Παρτενοπέι έκανε το 0-3. Εννιά λεπτά μετά ο Ζιελίνσκι θα δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, ενώ στο 73' το γκολ της Σαμπντόρια με τον Καντρέβα θα ακυρωθεί ως οφσάιντ.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας η Λάτσιο δεν θα καταφέρει για τρίτο παιχνίδι πρωταθλήματος να φύγει χωρίς νίκη καθώς χρειάστηκε ένα γκολ με πέναλτι του Ιμόμπιλε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσει την Τορίνο που είχε πάρει προβάδισμα με τέρμα του Πιάτσα στο 76'.

Δείτε τα γκολ από τους αγώνες της Serie A.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags