Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γκρίνια" στο Λιμάνι για δύο ταλεντάρες - Στηρίζει τον... παππού ο Μαρτίνς - Στου Ρέντη ξανά ο Σεμέδο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-25 18:56:00

"Γκρίνια" στο Λιμάνι για δύο ταλεντάρες - Στηρίζει... παππού ο Μαρτίνς - Στου Ρέντη ξανά ο Σεμέδο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Γκρίνια" στο Λιμάνι για δύο ταλεντάρες - Στηρίζει... παππού ο Μαρτίνς - Στου Ρέντη ξανά ο Σεμέδο!

Ποιοι είναι οι δύο που "αδικούνται" και ποια η απόφαση του Πορτογάλου προπονητή. Στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς έχει να διαχειριστεί ένα πολύ γεμάτο ρόστερ και ήδη υπάρχουν κάποιες... μουρμούρες. Οι δύο νεαροί που δεν παίρνουν ευκαιρίες, η προτίμηση του προπονητή και το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ολυμπιακός: Μεγάλο καράβι είναι οι Πειραιώτες και, όπως γνωρίζουν όλοι, τα μεγάλα καράβια έχουν και μεγάλες φουρτούνες - Κάτι που έχει νιώσει στο πετσί του από νωρίς τη φετινή αγωνιστική περίοδο και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Πέρα από τα υπόλοιπα που έχουν συμβεί (με τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την ισοπαλία με τον Ατρόμητο), υπάρχει μουρμούρα γιατί παίζει ο ένας παίκτης και όχι ο άλλος, γιατί προτιμά τον Τάδε και όχι τον Δείνα κ.ο.κ.

Γιατί παράδειγμα ένα θέμα που φαίνεται ότι απασχολεί κάποιους στο Λιμάνι, είναι γιατί παίζει λιγότερο από όσο περίμεναν ο Μάρκοβιτς. Ένας παίκτης που συνέχισε στην ομάδα με εντολή του Μαρτίνς, αλλά ο Πορτογάλος δεν του δίνει χρόνο συμμετοχής για την ώρα. Και η απάντηση είναι (πέρα από την προφανή, ότι δηλαδή τον πρώτο λόγο έχουν οι Σωκράτης, Σισέ και Μπα) ότι ο Μαρτίνς υπολογίζει πολύ στον Αβραάμ! Που μπορεί να μην είναι ο στόπερ που θυμόμαστε από την πρώτη του παρουσία στο Λιμάνι, παρόλα αυτά είναι παίκτης που στηρίζεται πάνω του ο Μαρτίνς.

Στην περίπτωση του Ρόνι Λόπες, που επίσης δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, θα υποστήριζε κάποιος ότι δεν δικαιούται να παίζει ο συγκεκριμένος παίκτης αυτό το διάστημα! Κανείς δεν αμφισβητεί την αξία και την καριέρα του, αλλά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν δικαιολογεί την παρουσία του στην 11άδα. Αντίθετα, ο Βρουσάι έχει προβάδισμα αυτή τη στιγμή για να παίζει, αν και πρέπει και ο Μάριος να γίνει περισσότερο αποδοτικός όταν εμφανίζεται στην 11άδα.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει η σκέψη να παίξει δεξιά ο Ονιεκούρου, μήπως και πάρει καλύτερα μπρος στην ομάδα, αλλά αυτό που αρέσει και στον ίδιο είναι το ανάποδο πόδι - Ζητάει να παίξει αριστερά δηλαδή! Άλλωστε, ενώ είναι καλός στις συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, αλλά δεν είναι το ίδιο καλός στις προσωπικές ενέργειες. Κι αυτό είναι κάτι που, πια, το βλέπουν όλοι.

Τέλος, στην περίπτωση του Σεμέδο ο Ολυμπιακός αναμένεται κάποια στιγμή να τον επαναφέρει στις προπονήσεις. Κανείς για την ώρα δεν μπορεί να πει τον τρόπο που θα το κανει, αν θα ξαναβρεθεί δηλαδή και στην 11άδα κ.λπ., αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα καλό είναι να περιμένουμε την ενεργοποίηση του Σεμέδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή τον Γενάρη - Με αυτόν... κλειδώνει τον τίτλο ο Ολυμπιακός - "Εντολή" Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags