Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το... έγκλημα Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ - "Χτύπησε" Τζαβέλλα ο Λουτσέσκου - Αποτυχία Μιλόγεβιτς
| 2021-09-27 12:30:00

Το... έγκλημα Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ - "Χτύπησε" Τζαβέλλα ο Λουτσέσκου - Αποτυχία Μιλόγεβιτς

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το... έγκλημα Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ - "Χτύπησε" Τζαβέλλα ο Λουτσέσκου - Αποτυχία Μιλόγεβιτς

Πώς τα έφερε όλα τούμπα ο Ρουμάνος και το μεγάλο λάθος στην Τούμπα την περσινή σεζόν. Τι έκανε ο Ουρουγουανός κόουτς, πώς γύρισε την κατάσταση ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το πλάνο που έβγαλε νοκ-άουτ την ΑΕΚ, χωρίς να καταλάβει τίποτα ο προπονητής της.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, καθώς το τσιπάκι πρέπει να αλλάξει και οι Θεσσαλονικείς να ασχοληθούν με το παιχνίδι εναντίον της Σλόβαν. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτό το παιχνίδι έρχεται ακριβώς μετά από το ντέρμπι της Τούμπας, που οι ποδοσφαιριστές τού Λουτσέσκου έτρεξαν πολύ και δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες για αλλαγές στην 11άδα.

Είναι γεγονός (και δικαίως!) ότι αποθεώνουν τον Λουτσέσκου για τη μεγάλη νίκη εναντίον της Ένωσης, και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Ο Ρουμάνος προπονητής, με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο ρόστερ του, κατάφερε σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι να πάρει το 100% από τους παίκτες.

Χτύπησε στις πολύ συγκεκριμένες αδυναμίες που έχει η ΑΕΚ, δηλαδή στα πλάγια της άμυνας, στο πώς λειτουργεί ανάμεσα στις γραμμές η Ένωση, ενώ στόχευσε και... πάνω στον Τζαβέλλα στο αμυντικό δίδυμο και όχι στον Βράνιες! Αν σε αυτά προσθέσουμε και την πνευματική προετοιμασία της ομάδας, που μπήκε στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια για να πάρει τους τρεις βαθμούς, δείχνει ότι ο Λουτσέσκου πήρε το καλύτερο δυνατό αγωνιστικά και πνευματικά από την ομάδα του.


Κάτι που, αντίστοιχα, δεν το έκανε στην ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς, για παράδειγμα. Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που το περασμένο καλοκαίρι πρώτη επιλογή της Ένωσης ήταν ο Λουτσέσκου και όχι ο Μιλόγεβιτς, καθώς ο Ρουμάνος και στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ είχε αποδείξει ότι ξέρει να φτιάχνει... ταλιμπάν στο γήπεδο και να δουλεύει με ο,τι έχει, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα.

Και δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα για αυτό που αναφέρουμε, από τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ! Είναι η επιτομή σε αυτό που περιγράφουμε, καθώς είναι σαφές ότι ο άσος από το Σουρινάμ πέρσι τον χειμώνα ήταν... τελειωμένος για τον Πάμπλο Γκαρσία (αλλά και για άλλους μέσα στην ομάδα!), με αποτέλεσμα την αποχώρησή του για την Κύπρο. Ενώ τώρα είναι ο ηγέτης της ομάδας, σε μια περίοδο μάλιστα που απουσιάζει λόγω τραυματισμούς ο Καντουρί...
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα ΑΕΚτζήδων κατά Μιλόγεβιτς: "Χειρότερος ο Χιμένεθ; Πάρτι ο χοντρός, δεν μπορεί ο Τζαβέλλας"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags