Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έδωσε ξανά δικαιώματα ο Σεμέδο - Μειώνει τη χασούρα ο Ολυμπιακός - Γιατί... θύμωσε Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-27 19:53:00

Έδωσε ξανά δικαιώματα ο Σεμέδο - Μειώνει τη χασούρα ο Ολυμπιακός - Γιατί... θύμωσε Μαρτίνς

BoxtoBox
Έδωσε ξανά δικαιώματα ο Σεμέδο - Μειώνει τη χασούρα ο Ολυμπιακός - Γιατί... θύμωσε Μαρτίνς

Οι συζητήσεις στον Ολυμπιακό και η έξυπνη κίνηση για τον Πορτογάλο. Γιατί θα υπάρξουν άμεσα οι εξελίξεις με τον Πορτογάλο στόπερ, η απογοήτευση του προπονητή και η απόφαση της διοίκησης για την επιστροφή του.

Δεν είναι μυστικό ότι όλοι στον Ολυμπιακό αισθάνθηκαν πολύ άβολα με αυτό που συνέβη με τον Ρούμπεν Σεμέδο πρόσφατα. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός ήρθε στη ζωή του Πορτογάλου στόπερ σε μια στιγμή που είχε ανάγκη την ευκαιρία. Όταν άλλοι δεν του την έδιναν, οι ερυθρόλευκοι του άπλωσαν ένα χέρι βοήθειας. Τον έβαλαν ξανά στη διεθνή σκηνή. Πέρα από το αν συνέβη ή όχι αυτό για το οποίο κατηγορήθηκε (σ.σ.: είναι κάτι που θα κρίνουν τα δικαστήρια, όχι εμείς) δεν παραβλέπεται ότι ο Ρούμπεν έδωσε ξανά δικαιώματα. Ξενύχτησε και ήπιε ενώ υποτίθεται πρέπει να είναι τύπος και υπογραμμός ως επαγγελματίας παίκτης που αμείβεται αδρά...

Επίσης δεν ήταν η πρώτη φορά που δίνει δικαιώματα. Πέρυσι ήταν ένας από 'κείνους που βρέθηκαν σε «παράνομο» πάρτι εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Μία, δύο, τρεις... Κούρασε η φάση. Ο Σεμέδο είναι μποέμ τύπος και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι. Ωστόσο ο Ολυμπιακός πόνταρε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πάνω του και πέρυσι αρνήθηκε και εκατομμύρια για να τον κρατήσει ενώ του έκανε και καλύτερο συμβόλαιο. Θα περίμενε κανείς λοιπόν, ως αναγνώριση, επαγγελματισμό και σοβαρότητα, όχι ξενύχτια.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί νομίζω έρχονται εξελίξεις με τον Ρούμπεν. Το ποστάρισμά του στο instagram, μετά από εβδομάδες σιωπής, το επιβεβαιώνει. Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει ουκ ολίγες κουβέντες εσωτερικά στον Ολυμπιακό για τον Σεμέδο. Και πια θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση. Ο Μαρτίνς είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ο παίκτης θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Δεν το έκανε γιατί αγνοεί την πραγματικότητα.

Το έκανε γιατί είναι έξυπνος. Και ως έξυπνος καταλαβαίνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να περιορίσει τη ζημιά στο συγκεκριμένο θέμα. Εξάλλου ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ο πρώτος που θύμωσε από τις ατασθαλίες με τα πάρτι και τα ξενύχτια του παίκτη. Είναι ο ίδιος που είχε τις περισσότερες απαιτήσεις από 'κείνον, να μην τον εκθέσει που επέμεινε. Τι θα γίνει τώρα; Η πρόβλεψη είναι δύσκολη. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι κάτι πρέπει να γίνει. Για να μειωθεί η χασούρα όπως είπαμε... Και εκτιμώ ότι υπάρχει και μια απόφαση που πρέπει να πάρει και ο ίδιος ο Σεμέδο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Σεμέδο: Γι’ αυτό επιστρέφει στον Ολυμπιακό - Αυτή είναι η νέα... εντολή Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags