Facebook Pixel Super League: Άναψε... φωτιές για Τούμπα ο Κλάτενμπεργκ - Τι είπε για το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-28 18:17:00

Άναψε... φωτιές για Τούμπα ο Κλάτενμπεργκ - Τι είπε για το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άναψε... φωτιές για Τούμπα ο Κλάτενμπεργκ - Τι είπε για το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γκολ του Μιλάντ Μοχαμάντι, που ακυρώθηκε μέσω VAR, καθώς και όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις της τέταρτης αγωνιστικής μπήκαν στο... μικροσκόπιο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Super League: Η ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο ανάλυσης των επίμαχων φάσεων της 4ης αγωνιστικής από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τους διαλόγους μεταξύ διαιτητών και VAR.

Μεταξύ των φάσεων που εξετάστηκαν ήταν το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ να τονίζει πως συμφωνεί με την απόφαση του VAR να μην μετρήσει το τέρμα του Μοχαμάντι.

«Ο βοηθός διαιτητής δεν έδωσε οφσάιντ στο γκολ της ΑΕΚ, το VAR έλεγξε αυτό το περιστατικό για οπτική επαφή καθώς ο βοηθός διαιτητής δεν μπορεί να το κρίνει από τη θέση του. Το VAR συνέστησε μια επανεξέταση στον διαιτητή για να ελέγξει αν ο επιθετικός είχε επηρεάσει την ικανότητα του τερματοφύλακα να παιξει την μπάλα και επίσης το οπτικό του πεδίο. Τελικά μετά από επανεξέταση από τον διαιτητή το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό είναι οφσάιντ καθώς ο αμυντικός είναι πολύ κοντά στον τερματοφύλακα και επηρεάζει σαφώς την ικανότητα του να παίξει τη μπάλα και επηρέασε επίσης την οπτική του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags