Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κολοβός: Γι' αυτό δεν έπαιξε στον Παναθηναϊκό ο Κολοβός - "Υπήρχε μεγάλο πρόβλημα - Ο Δώνης τότε..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-29 15:08:00

Γι' αυτό δεν έπαιξε στον Παναθηναϊκό ο Κολοβός - "Υπήρχε μεγάλο πρόβλημα - Ο Δώνης τότε..."

Sportdog Team
Γι' αυτό δεν έπαιξε στον Παναθηναϊκό ο Κολοβός - "Υπήρχε μεγάλο πρόβλημα - Ο Δώνης τότε..."

Μπορεί να έκανε σπουδαία παιχνίδι με τη Σέριφ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο από το Τριφύλλι έφυγε φέτος ως... αποτυχημένος.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κολοβός: Ο Ματέους Βιτάλ θα είναι κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε στον αέρα του Over FM ο ρεπόρτερ των «Πρασίνων», Βασίλης Μοιρώτσος.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει κάποιες ενοχλήσεις, αλλά αυτές δε θα τον κρατήσουν εκτός από τον αγώνα με τους «ερυθρολεύκους». Μάλιστα, ο Βιτάλ θα ξεκινήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, και στη βασική ενδεκάδα του «τριφυλλιού». Αντίθετα, εκτός θα παραμείνει ο Φραν Βέλεθ, όπως είχατε ήδη πληροφορηθεί από τον Over FM.

Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Μοιρώτσος αναφέρθηκε και στις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Κολοβός με τη φανέλα της Σερίφ Τιράσπολ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, δεν είχε «πιάσει» στον Παναθηναϊκό, παρόλο που ήταν μία από τις τότε μεγαλύτερες μεταγραφές των «πρασίνων». Το γεγονός αυτό τον είχε επηρεάσει ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει ποτέ να αποδώσει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιώργος Δώνης του είχε δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη για ένα εξάμηνο, χωρίς να καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του.  Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος της αποχώρησής του από το ρόστερ του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags