Facebook Pixel Γιώργος Αθανασιάδης - ΑΕΚ: Τεράστια... μαγκιά της ΑΕΚ με Αθανασιάδη - Έφυγε από "καραμπόλα" - Τον θέλει πίσω ο Μιλόγεβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-29 18:40:00

Τεράστια... μαγκιά της ΑΕΚ με Αθανασιάδη - Έφυγε από "καραμπόλα" - Τον φέρνει πίσω ο Μελισσανίδης

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τεράστια... μαγκιά της ΑΕΚ με Αθανασιάδη - Έφυγε από "καραμπόλα" - Τον φέρνει πίσω ο Μελισσανίδης

Η Ένωση θα βγει διπλά κερδισμένη από τη νίκη της Σέριφ στη Ρεάλ. Ο Έλληνας γκολκίπερ μπορεί να αποχώρησε από τα Σπάτα το καλοκαίρι, όμως αυτό έγινε από... σπόντα και με τη μορφή δανεισμού. Τι συμβαίνει με την οψιόν του και το συμβόλαιο που είναι σε ισχύ.

Γιώργος Αθανασιάδης - ΑΕΚ: Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει από χθες στην Ένωση με την εμφάνιση που έκανε ο Γιώργος Αθανασιάδης εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Έλληνας άσος τής Σέριφ Τιρασπόλ ήταν ο βασικός άξονας για τη νίκη που έχει κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει σήμερα!

Γιατί μέχρι πριν από λίγο καιρό ο Αθανασιάδης ήταν παίκτης της ομάδας που έψαχνε τρόπο για να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα να τον δώσει όπως-όπως δανεικό στην Σέριφ! Τι σημαίνει "όπως-όπως"; H Ένωση δεν έχει βάλει καν οψιόν στο συμβόλαιό του με τους Μολδαβούς, καθώς οι άνθρωποι της Σέριφ είχαν προτείνει ένα πολύ μικρό ποσό για οψιόν.



Στην ΑΕΚ ναι μεν δεν είχαν αποδεχτεί τη μικρή οψιόν, αλλά είχαν προχωρήσει τον δανεισμό για έναν χρόνο
προκειμένου να μην χαλάσει η μεταγραφή - Με την υποσχετική οι δύο ομάδες να τα ξαναπούν το ερχόμενο καλοκαίρι για αυτό το θέμα.

Δύο μικρές σημειώσεις που θα φωτίσουν λίγο αυτά που συμβαίνουν/ισχύουν με τον Αθανασιάδη στην Ένωση

α) Υπάρχουν φωνές κοντά στην ομάδα που αναφέρουν ότι οι Κιτρινόμαυροι το περασμένο καλοκαίρι προτιμούσαν ανάμεσα στους Αθανασιάδη και Τσιντώντα να παραχωρούσαν δανεικό τον δεύτερο. Όμως δεν υπήρχε ενδιαφέρον για εκείνον, αλλά για τον Αθανασιάδη. Με αποτέλεσμα να είναι ο νυν τερματοφύλακας της Σέριφ εκείνος που αποχώρησε, αν και οι Κιτρινόμαυροι θα προτιμούσαν να είχε μείνει.

β) Το συμβόλαιό του με την ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, άρα η Ένωση δεν έχει κάποια πίεση για την περίπτωσή του το καλοκαίρι του 2022 που θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στους Μολδαβούς. Ας μην αποκλείσουμε, δηλαδή, το ερχόμενο καλοκαίρι να είναι διαφορετικές οι εξελίξεις με τον Έλληνα άσο στην ομάδα...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι’ αυτό έφυγε ο Αθανασιάδης από ΑΕΚ - Τον είδα και είπα να τον πάρουμε - Πάει σε καλύτερη ομάδα"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags