Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Προχωράει σε μερικό ροτέισον ο Λουτσέσκου ενόψει Σλόβαν - Αυτούς τους παίκτες ετοιμάζει για ενδεκάδα
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-30 00:05:00

Προχωράει σε μερικό ροτέισον ο Λουτσέσκου ενόψει Σλόβαν - Αυτούς τους παίκτες ετοιμάζει για ενδεκάδα

Sportdog Team
Προχωράει σε μερικό ροτέισον ο Λουτσέσκου ενόψει Σλόβαν - Αυτούς τους παίκτες ετοιμάζει για ενδεκάδα

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει οργανώσει τα πλάνα ενόψει της αναμέτρησης με τους Σλοβάκους για την φάση των ομίλων του Conference League και μάλιστα σκέφτεται να ανακατέψει λίγο την... τράπουλα μιας και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

ΠΑΟΚ: Απόλυτα έτοιμος φαίνεται να είναι ο Δικέφαλος του Βορρά ενόψει της αναμέτρησης με τον Σλόβαν Μπρατισλάβας την Πέμπτη (30/9) και μάλιστα ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταστρώσει τα πλάνα του, όπου θέλει να συνδυάσει τόσο το ροτέισον, όσο και την διατήρηση του βασικού κορμού.

Έτσι στο δίλημμα του Ρουμάνου ανάμεσα σε Σίντκλεϊ και Βιεϊρίνια θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τι θα αποφασίσει το ιατρικό τιμ της ομάδας για τον Ποροτγάλο, ενώ στα δεξιά θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Τέιλορ όπως και στα στόπερ οι Μιχάι και Μιχαηλίδης. Στο κέντρο ο Εσίτι θα αγωνιστεί μαζί με τον Κούρτιτς, με πιθανή την επιθετική τριάδα να αποτελούν οι Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μιτρίτσα, ενώ φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ στην κορυφή της επίθεσης θα έχει τον Σφιντέρσκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags