Facebook Pixel Ολυμπιακός: Χαμός με Σεμέδο στου Ρέντη - Αποχώρηση-έκπληξη στον Ολυμπιακό - "Τελειώνει" ξένο άσο ο Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-29 22:27:00

Χαμός με Σεμέδο στου Ρέντη - Αποχώρηση-έκπληξη στον Ολυμπιακό - "Τελειώνει" ξένο άσο ο Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός με Σεμέδο στου Ρέντη - Αποχώρηση-έκπληξη στον Ολυμπιακό - "Τελειώνει" ξένο άσο ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος επιστρέφει και φέρνει μεγάλες αλλαγές στην ομάδα, με τη σύμφωνη πάντα γνώμη του προπονητή. Ποιος βρίσκεται ουσιαστικά... εκτός πλάνων στο Λιμάνι και γιατί υπάρχει έντονος προβληματισμός στη διοίκηση. Ποιες εξελίξεις φέρνει η επιστροφή του έμπειρου στόπερ.

Ολυμπιακός: Καθόλου καλά δεν έχει ξεκινήσει η νέα σεζόν για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς στον Ολυμπιακό, καθώς μπορεί το περασμένο καλοκαίρι ο Πέδρο Μαρτίνς να του έδωσε την ευκαιρία για να συνεχίσει στην ομάδα, αλλά δεν του έχει δώσει ακόμα χρόνο συμμετοχής!

Υπάρχουν άνθρωποι κοντά στον σύλλογο που πέρυσι είχαν αιφνιδιαστεί με τον δανεισμό του, καθώς έβλεπαν (και συνεχίζουν να βλέπουν) στο πρόσωπό του τον νέο Κώστα Μανωλά: Έναν στόπερ με το ίδιο σουλούπι και προσόντα. Βέβαια, είναι σαφές ότι λείπει η εμπειρία από τον Σέρβο άσο, αλλά από τη στιγμή που δεν παίζει πώς θα αποκτήσει εμπειρία;

Το ρεπορτάζ από του Ρέντη, λοιπόν, αναφέρει ότι αυτή την ώρα ο Μάρκοβιτς είναι πέμπτος στην ιεραρχία των στόπερ! Ναι, καλά διαβάσατε, πέμπτος! Γιατί πλην των Παπασταθόπουλου, Μπα και Σισέ που προφανώς είναι μπροστά του, θέση στη σειρά κατάταξης παίρνει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Αν και προκαλεί εντύπωση, τη δεδομένη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πιο αξιόπιστη λύση τον Έλληνα στόπερ, που δημιουργεί ασφάλεια με την παρουσία του και είναι πάντα έτοιμος όποτε του ζητηθεί, παρά τον νεαρό άσο. Άρα είναι πολύ-πολύ δύσκολο να βρεθεί χώρος για εκείνον ακόμα κι αν ο Μαρτίνς αποφασίσει κάποια στιγμή να παίξει ξανά με τριάδα στα στόπερ.

Να σημειώσουμε κάτι ακόμα; Ο Ολυμπιακός, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μέσα στο επόμενο διάστημα (ίσως και μέσα στις επόμενες μέρες) θα επαναφέρει στις προπονήσεις ο Ρούμπεν Σεμέδο! Κάτι που σημαίνει ότι ο Μάρκοβιτς θα έχει ακόμα λιγότερες πιθανότητες για να βρει θέση στην 11άδα.

Γιατί τότε θα γίνει η έκτη λύση στην ιεραρχία των στόπερ, άρα το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Δεν έχει κανένα νόημα να μένει χωρίς αγώνες και ρυθμό ένας παίκτης στην ηλικία του, που ακόμα μαθαίνει πράγματα, μόνο και μόνο για να συμμετέχει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Αλλά το ερώτημα παραμένει: Για ποιον λόγο τον κράτησε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο...μικρός Ντε Μπρόινε της Ριζούπολης και ο...Χασάν του Παναθηναϊκού- Ποιοι "εκθέτουν" τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags