Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ανατροπή με τον... τελειωμένο στον ΠΑΟΚ - Έκπληξη από Λουτσέσκου - Απίστευτο τι έκανε με Σλόβαν
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-01 15:40:00

Ανατροπή με τον... τελειωμένο στον ΠΑΟΚ - Έκπληξη από Λουτσέσκου - Απίστευτο τι έκανε με Σλόβαν

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανατροπή με τον... τελειωμένο στον ΠΑΟΚ - Έκπληξη από Λουτσέσκου - Απίστευτο τι έκανε με Σλόβαν

Το μεγάλο πρόβλημα του Δικεφάλου και γιατί η ομάδα βρίσκεται στα όρια της. Υπάρχει μεγάλη κούραση και μάλιστα ο Ρουμάνος σε όλα τα παιχνίδια πλέον, μετράει πόσα λεπτά πρέπει να παίξουν οι παίκτες του για να μην... σκάσουν. Το ίδιο έκανε και το βράδυ της Πέμπτης!
 

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Δεν άξιζε τη νίκη ο Δικέφαλος στο παιχνίδι με τη Σλόβαν, παρά το γεγονός ότι στην Τούμπα φάνηκε η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, κάτι που το παραδέχονται και φωνές κοντά στην ομάδα.

 

Ο Λουτσέσκου προσπάθησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς είναι γεγονός ότι μετράει ακόμα και τα λεπτά που αγωνίζονται όλοι, αφού οι επιλογές που υπάρχουν αυτό το διάστημα δεν είναι πολλές. Η ομάδα αυτό το διάστημα είναι στα όρια της και ο Ρουμάνος προσέχει πολύ για να μην έχει χειρότερα προβλήματα!

 

Ο ΠΑΟΚ έχει έξι-εφτά απουσίες, και αυτό το διάστημα η σωματική κόπωση είναι ξεκάθαρο ότι έχει φέρει και πνευματική κόπωση. Η ομάδα πρέπει να μείνει όρθια αρχικά μέχρι τη διακοπή τού πρωταθλήματος αλλά, κυρίως, μέχρι να έρθει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

 

Αυτό που έχει ενδιαφέρον στον Δικέφαλο, είναι ότι ένας από τους καλύτερους παίκτες του ήταν ο Εσίτι! Αλλά η εξήγηση είναι απλή: Είναι παίκτης που έχει φρεσκάδα σε σχέση με τους υπόλοιπους και, φυσικά, έχει πάρει πάνω του η ψυχολογία από το γεγονός ότι του δείχνει εμπιστοσύνη ο Λουτσέσκου.

 

Ο Ρουμάνος προπονητής σε αυτή τη θέση προτιμάει να βάζει 8άρι και όχι 6άρι παλιάς κοπής, όπως είναι ο Εσίτι, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια στον Δικέφαλο. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ο Λουτσέσκου να δώσει και εναντίον του ΟΦΗ φανέλα βασικού στον Εσίτι, ακριβώς λόγω της φρεσκάδας που παρουσιάζει, καθώς περιμένουν στην ομάδα ότι το παιχνίδι στο Ηράκλειο θα είναι σούπερ δύσκολο για τον Δικέφαλο και ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Εσίτι μπορεί να λειτουργήσει ως οδοστρωτήρας...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξεκρέμαστος" ο Λουτσέσκου από Σαββίδη - Σε… απόγνωση ο Ρουμάνος - Μόνο αυτός κέρδος για ΠΑΟΚ! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags