Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η Φενέρ... φέρνει εκατομμύρια - Έρχονται προτάσεις για δύο παίκτες - Απόφαση Μαρτίνς και Μαρινάκη
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-01 16:32:00

Η Φενέρ... φέρνει εκατομμύρια - Έρχονται προτάσεις για δύο παίκτες - Απόφαση Μαρτίνς και Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Η Φενέρ... φέρνει εκατομμύρια - Έρχονται προτάσεις για δύο παίκτες - Απόφαση Μαρτίνς και Μαρινάκη

Τα σχέδια για το ντέρμπι και ποιοι μπήκαν στο μπλοκάκι μεγάλων ομάδων. Οι δύο ποδοσφαιριστές που μετά (και) τη ματσάρα στην Τουρκία, ανέβασαν πάρα πολύ τις μετοχές τους, το ενδιαφέρον από το εξωτερικό και οι σκέψεις διοίκησης και προπονητή. Ποιος θα μείνει εκτός από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό;

Ολυμπιακός: Την έκπληξη έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς στην 11άδα του Ολυμπιακού, στην Τουρκία, καθώς δεν μπορούσε κανείς, ποτέ, να σκεφτεί ότι ο Μπα θα έπαιζε ως δεξιός μπακ!

Και η αλήθεια είναι ότι ο υψηλόσωμος άσος τα πήγε καλά και ο κύριος λόγος που τον έβγαλε από το παιχνίδι ο Μαρτίνς ήταν η κίτρινη κάρτα που είχε δει - Ο Μαρτίνς θυμόταν καλά ότι με την Λουντογκόρετς έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω του Μπα.

Το πρόσωπο που έχει ξεχωρίσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στην Τουρκία όμως, είναι δίχως άλλο ο Μασούρας. Δεν είναι μόνο το γκολ και η ασίστ του, αλλά το γεγονός ότι με την παρουσία του δείχνει πόσο πολύ έλειψε το προηγούμενο διάστημα από την ομάδα.

Κι αυτό που υποστηρίζουν στον Ολυμπιακό είναι ότι η τρομερή βελτίωσή του οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Πέδρο Μαρτίνς! Για αυτό και στο Λιμάνι είναι έτοιμοι μέσα στο επόμενο διάστημα να λάβουν προτάσεις για την παραχώρησή του.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει πρόθεση για να τον πουλήσει ο Ολυμπιακός, δεν είναι και λίγο να προκύπτει ενδιαφέρον για έναν Έλληνα εξτρέμ όταν η ομάδα έχει παίκτες στην ίδια θέση όπως ο Ονιεκούρου (που ήρθε από τη Μονακό) ή ο Ρόνι Λόπες έστω κι αν είναι δανεικός! Αυτό δείχνει ότι έχει τεράστια βελτίωση όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο Λιμάνι.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Αγκιμπού Καμαρά - Δηλαδή ήδη το όνομά του έχει βρεθεί στα μπλοκάκια κάποιων ευρωπαϊκών ομάδων, αν και ούτε για αυτόν υπάρχει πρόθεση για να παραχωρηθεί, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αρκεί να θυμηθούμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Αγκιμπού είχε υπογράψει συμβόλαιο για να βρεθεί στην β΄ ομάδα και κατάφερε, τώρα, να είναι βασικός και να ξεχωρίζει σε εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρ!

Απαντήσεις Μαρτίνς και απόφαση για Τικίνιο - Ελ Αραμπί

Βούλωσε στόματα ο Πέδρο Μαρτίνς με τη σπουδαία εμφάνιση και τη νίκη στην Τουρκία, καθώς μπορεί να βρίσκεται στον τέταρτο χρόνο τής θητείας του στο Λιμάνι, αλλά υπήρξε το... θράσος από κάποιους να τον αμφισβητήσουν στην αρχή της σεζόν.

Προφανώς ο Ολυμπιακός δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην αρχή του καλοκαιριού, κι αυτός ήταν ένας σοβαρός λόγος που δεν βρέθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρόλα αυτά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει διαμορφώσει με την παρουσία του τον Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον αποθέωσε ανοιχτά στις δηλώσεις του, και κάπου θα πρέπει να μπει τέλος στην άδικη κριτική που του έχει γίνει. Δεν δίνει εξετάσεις πια, τις έχει περάσει.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, τώρα, στον Ολυμπιακό, είναι να δούμε τι θα αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όσον αφορά την επιθετική γραμμή. Γιατί ο Τικίνιο έχει βρεθεί σε φόρμα, σκοράρει σε Ελλάδα και Ευρώπη και το μεγάλο πρόβλημα του Πορτογάλου τεχνικού είναι αν θα αφήσει στον πάγκο τον Βραζιλιάνο για να βάλει τον Ελ Αραμπί ή όχι.

Γιατί ο υγιής Ελ Αραμπί δεν είναι εύκολο να μείνει στον πάγκο - Πλην του σκοραρίσματος η παρουσία του βοηθάει ευρύτερα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας). Αλλά από την άλλη πλευρά πώς να βγάλεις έναν επιθετικό που έχει βάλει 4 γκολ σε 3 παιχνίδια;

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα αποφασίσει τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς για τη γραμμή κρούσης, που σήμερα θα κάνει ένα χαλάρωμα και αύριο τη μία και μοναδική προπόνηση για το ντέρμπι. Φανέλα βασικού στον Τικίνιο που δείχνει να έχει πάρει μπρος για τα καλά ή στη σιγουριά του Ελ Αραμπί; Αναμονή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" Μαρινάκη στην Πόλη - Φέρνει παικταρά τον Γενάρη - "Κλειδώνει" πρωτάθλημα, φουλ για Ευρώπη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags