Facebook Pixel ΑΕΚ: Κίνδυνος να… κάψει δύο παίκτες ο Μιλόγεβιτς - Αυτά του "χρεώνουν" στην ΑΕΚ - Χάνονται εκατομμύρια!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-01 20:08:00

Κίνδυνος να… κάψει δύο παίκτες ο Μιλόγεβιτς - Αυτά του "χρεώνουν" στην ΑΕΚ - Χάνονται εκατομμύρια!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Κίνδυνος να… κάψει δύο παίκτες ο Μιλόγεβιτς - Αυτά του "χρεώνουν" στην ΑΕΚ - Χάνονται εκατομμύρια!

Η λάθος διαχείριση και οι ποδοσφαιριστές που εξαφανίστηκαν από τις αποστολές. Γιατί υπάρχει ανησυχία στην διοίκηση της ομάδας, τα λάθη που θεωρούν ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Σέρβος προπονητής και ποιοι είναι οι παίκτες που έχουν μείνει εκτός πλάνων.

Η ΑΕΚ αναζητά την… ηρεμία της μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν, που έχει φέρει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε δύσκολη θέση. Τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας είναι αρκετά, αλλά η περισσότερη συζήτηση γίνεται για την αμυντική σταθερότητα – ή μάλλον την έλλειψη αυτής – που διέπει την Ένωση.

Μέχρι στιγμής ο Μιλόγεβιτς επιμένει να χρησιμοποιεί στο κέντρο της άμυνας τους Όγκνιεν Βράνιες και Γιώργο Τζαβέλλα. Το γεγονός ότι οι δυο τους δείχνουν να μην έχουν “δεθεί” ακόμα ως δίδυμο είναι ένας από τους λόγους που ασκείται κριτική στον Σέρβο προπονητή για την επιμονή του.

Γενικότερα η διαχείριση του Μιλόγεβιτς στις θέσεις της άμυνας αποτελεί αντικείμενο προβληματισμού, καθώς δεν έχει δώσει καθόλου ευκαιρίες στον Ζίγκα Λάτσι και τον Γεράσιμο Μήτογλου.

Ειδικά για τον Σλοβένο, οι οπαδοί της ΑΕΚ αναρωτιούνται το γιατί έχει φτάσει στο σημείο να μην μπαίνει καν στην αποστολή της ομάδας, τη στιγμή που πέρυσι ολοκλήρωσε τη σεζόν ως βασικός. Το πόσο μεγάλο ταλέντο θεωρείται ο νεαρός στόπερ και πόσο τον πιστεύουν οι Κιτρινόμαυροι έγινε εμφανές πέρυσι, όταν ο Λάτσι έπεσε… στα βαθιά και ανταποκρίθηκε αξιοπρεπέστατα, αν και δεν είχε συμπληρώσει ακόμα ούτε τα 18 του χρόνια.

Παρ’ όλα αυτά, φέτος ο πιτσιρικάς βλέπει τα ματς κυρίως από την εξέδρα, καθώς ο Μιλόγεβιτς προτιμά να παίρνει στις αποστολές τον Σβάρνα ως αναπληρωματικό. Μοιραία επικρατεί προβληματισμός στον Δικέφαλο, καθώς ο Λάτσι θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και διαθέτει όλο το “πακέτο” για να γεμίσει τα ταμεία του συλλόγου με εκατομμύρια στο μέλλον.

Την ευκαιρία του για να αγωνιστεί περιμένει και ο Μήτογλου, ο οποίος ξεχώρισε πέρυσι στον Βόλο, όντας ο βασικός κεντρικός αμυντικός της πρώην ομάδας του. Δεδομένα ο 21χρονος αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό πρότζεκτ για την Ένωση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Μιλογεβιτς για τις ικανότητές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή θα είναι η 11αδα της ΑΕΚ - Ποιοι... πληρώνουν την ήττα από ΠΑΟΚ - Ανατροπή με Μάνταλο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags