01/10/21 - 21:28

Έσκασε τώρα: Αυτή είναι η "καμπάνα" της ΑΕΚ για το ματς με ΟΦΗ - Ποιοι μένουν εκτός γηπέδων!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Αυτή είναι η "καμπάνα" της ΑΕΚ για το ματς με ΟΦΗ - Ποιοι μένουν εκτός γηπέδων!
2.313views

Έγιναν γνωστές οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεω για τα όσα συνέβησαν στην επεισοδιακή αναμέτρηση του Ηρακλείου, που έληξε με το εντυπωσιακό 3-3, είχε όμως και... γεμάτο τρίτο ημίχρονο!

Η Επιτροπή Εφέσεων έκανε δεκτή την έφεση της ΑΕΚ για  ταόσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και ακύρωσε τον αποκλεισμό που είχε επιβληθεί σε Βασίλη Δημητριάδη, Παναγιώτη Κονέ και Χρήστο Παπαδημητρίου, απαλλάσσοντας τους για εξύβριση στον διαιτητή Φωτιά.

Έτσι, τιμώρησε με πρόστιμο 7.500 ευρώ την ΑΕΚ για συμπεριφορά των Χ. Παπαδημητρίου και Ι. Παπαδόπουλο στους οποίους απαγορεύει την είσοδο στο γήπεδο για ένα μήνα.

Πρωτόδικα η ΑΕΚ είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 7.500 ευρώ, οι Κονέ, Παπαδημητρίου Ι., Παπαδημητρίου Χ., Ι. Παπαδόπουλος με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για το άρθρο 10, 1.δ1 για υβριστική συμπεριφορά έργω ή λόγω προς το διαιτητή Βασίλη Φωτιά ενώ ο Β. Δημητριάδης με 5.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έλαβε την ακόλουθη απόφαση (υπ'  αριθμ. 30/2021).

- Δέχεται την έφεση και εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. 120/2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League

1. Απαλλάσσει τους εκκαλούντες Παναγιώτη Κονέ, Ιωάννη Παπαδημητρίου και Βασίλειο Δημητριάδη (άπαντες διαπιστευμένους) από τις 1β και 2β εξυβριστικές πράξεις.

Επιβάλλει στην πρώτη εκκαλούσα (ΠΑΕ ΑΕΚ) :

α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου ( μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 1β πράξη.

β) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά των Ιωάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου (μη διαπιστευμένων) για την υπό στοιχεία 2β πράξη.

Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή (5.000+2.500) επτά χιλιάδων πεντακοσίων (7.500) ευρώ).

- Επιβάλλει στους Ιωάννη Παπαδόπουλο και Χρήστο Παπαδημητρίου την ποινή της απαγόρευσης εισόδου τους στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύθηκε στην Αθήνα την 1η Οκτωβρίου 2021.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ