Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ψαγμένη" περίπτωση είναι ο Νικολά Κοτσά της Μονπελιέ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-02 10:00:00

"Λαβράκι" Μοντεστό για Ολυμπιακό - "Χτυπάει" παίκτη από Champions League - "Stop" Μαρτίνς σε Έλληνα

του Παναγιώτη Νικολάου
"Λαβράκι" Μοντεστό για Ολυμπιακό - "Χτυπάει" παίκτη από Champions League - "Stop" Μαρτίνς σε Έλληνα

Η "ψαγμένη" μεταγραφή, η... τιμή ευκαιρίας και το "άκυρο" του Πορτογάλου κόουτς. Για ποια θέση ψάχνουν ήδη από τώρα παίκτη στο Λιμάνι, τα τρία ονόματα που υπάρχουν ήδη πολύ ψηλά στη λίστα και γιατί μπορεί να ντυθούν στα ερυθρόλευκα με το ελάχιστο κόστος.
 

Ολυμπιακός: Προχώρησε σε μια και μοναδική μεταγραφή για τα δύο άκρα της άμυνας, αφού η έφεση του Μίχαλ Καρμπόβνικ να παίζει είτε δεξιά είτε αριστερά δίνει στον Πέδρο Μαρτίνς τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τον Πολωνό μπακ σε όποια πλευρά χρειαστεί.

Παρ’ όλα αυτά, τα σενάρια για την προσθήκη ενός ακόμα μπακ έπαιξαν μέχρι τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, με τους Ερυθρολεύκους να παλεύουν για την απόκτηση του Φρεντερίκ Γκιλμπέρ, η οποία τελικά δεν ολοκληρώθηκε.

Παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα νωρίς και έχουμε πολύ δρόμο μέχρι τον Ιανουάριο, ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα υποψηφίων (κυρίως αριστερών) μπακ, που φέρονται να τσεκάρουν από τώρα οι Ερυθρόλευκοι.

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης είναι… παλιός γνώριμος για τον Ολυμπιακό, αφού φόρεσε τη φανέλα της ομάδας το διάστημα 2011-2015, ενώ η περίπτωσή του επανέρχεται στην “ερυθρόλευκη” επικαιρότητα σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Έτσι και φέτος, ο Λυκογιάννης φέρεται να είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για το αριστερό άκρο της άμυνας στον Ολυμπιακό. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής υπάρχει πάντα στα υπ’ όψιν των Πειραιωτών, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Κάλιαρι. Βέβαια, για να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση θα πρέπει να «πεισθεί» και ο Μαρτίνς που μέχρι τώρα ήταν αρνητικός.

Στο φινάλε του συμβολαίου του όμως είναι και δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που “συνδέονται” μεταγραφικά με τον Ολυμπιακό. Ο ένας είναι o Κριστιάνο, ο αριστερός μπακ της Σέριφ Τίρασπολ, που όμως αποτελεί δύσκολή περίπτωση γιατί… βγάζει μάτια στο φετινό Champions League. Η τρελή πορεία των Μολδαβών στη διοργάνωση, με τον Κριστιάνο να είναι ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της ομάδας, έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές και φυσικά την τιμή του 27χρονου άσου.

Μια πιο “ψαγμένη” περίπτωση είναι ο Νικολά Κοτσά της Μονπελιέ. Ο 22χρονος αποτελεί τον βασικό αριστερό οπισθοφύλακα της γαλλικής ομάδας, ωστόσο το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο και το μέλλον είναι… στον αέρα. Ο Ολυμπιακός έχει δυνατές διασυνδέσεις στη γαλλική αγορά, στην οποία ειδικεύονται οι Μοντεστό και Καρεμπέ. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά νεαρούς ταλαντούχους άσους, οι πρωταθλητές Ελλάδας… ψωνίζουν κατά κόρον από Γαλλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Φενέρ... φέρνει εκατομμύρια - Έρχονται προτάσεις για δύο παίκτες - Απόφαση Μαρτίνς και Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags