Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όλη η αλήθεια για Τζολάκη και Κρίστινσον στο Λιμάνι
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-02 16:00:00

"Χουνέρι" Μαρτίνς σε Έλληνα άσο πριν το ντέρμπι! "Καμπανάκι" στη διοίκηση - Σε ποιον κάνει... αβάντα

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χουνέρι" Μαρτίνς σε Έλληνα άσο πριν το ντέρμπι! "Καμπανάκι" στη διοίκηση - Σε ποιον κάνει... αβάντα

Γιατί αλλάζει τα πλάνα του και τι δείχνουν οι τελευταίες κινήσεις του Πορτογάλου προπονητή. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει τις αποφάσεις του και θέλει να έχει όλη την ομάδα... στην τσίτα μέχρι το τέλος της σεζόν και κυρίως να είναι δίκαιος. Κάποιες αποφάσεις του ωστόσο ίσως δεν αρέσουν σε όλους στον σύλλογο, καθώς υπάρχουν και ορισμένα μεγάλα πρότζεκτ που... τρέχουν.

 

Ολυμπιακός: Ανατροπή σκηνικού φαίνεται ότι θα έχουμε όσον αφορά το θέμα με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό, μιας και φαίνεται πως ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να κρατήσει και τους τρεις πορτιέρε του… ζεστούς αφού η χρονιά θα είναι μεγάλη.

Έτσι ο Πορτογάλος πήρε την απόφαση να έχει τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον για αναπληρωματικό γκολκίπερ στους αγώνες του πρωταθλήματος. Ο 32χρονος Ισλανδός, που είχε βγάλει… μάτια με την ΑΕΛ από  το 2018 μέχρι το 2020, μιας και είχε αγωνιστεί 67 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, είχε αναγκάσει τους Πειραιώτες εκείνο το καλοκαίρι να πληρώσουν 400.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Από τότε όμως, μέχρι σήμερα, ο 19 φορές διεθνής γκολκίπερ, έχει παίξει μόλις πέντε συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, δύο για αγώνες των play off της Super League και τρεις για το κύπελλο, και παρά το γεγονός ότι δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα των πρωταθλητών, αλλά και της αγωνιστικής απραξίας του, δεν έχει δημιουργήσει κανένα ζήτημα. Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλοντας να του δώσει… κίνητρο, αλλά και να του δείξει πως τον υπολογίζει αποφάσισε να είναι αυτός ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας στους αγώνες πρωταθλήματος, κάτι που φάνηκε από την αρχή της Super League, με τον Ισλανδό να περιμένει την… ευκαιρία του.

Από την άλλη ο έτερος γκολκίπερ στον Πειραιά, ο Κώστας Τζολάκης, ξεκίνησε την φετινή σεζόν ιδανικά, μιας και η απόφαση πώλησης του Σα, αλλά και η καθυστέρηση αγοράς του Τόμας Βατσλίκ τον έφερε βασικό στους αγώνες των προκριματικών του Champions League, με Λουντογκόρετς και Νέφτσι Μπακού. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής που μέχρι φέτος μέτραγε μόλις 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τρεις στο Κύπελλο και έξι σε play off και κανονική περίοδο της Super League, φαίνεται σαν να έχασε… έδαφος στην άποψη του Μαρτίνς, για την θέση του βασικού τερματοφύλακα, όμως σίγουρα η εκτίμηση του Πορτογάλου δεν άλλαξε. Άλλωστε για αυτό τον λόγο, επέλεξε να τον έχει αναπληρωματικό στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας, κάτι που για την ηλικία του θεωρείται τεράστια επιτυχία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Τζολάκης ήρθε στους Ερυθρόλευκους το καλοκαίρι του 2018 έναντι 40.000 ευρώ ποσό πολύ μεγάλο για παίκτη 15 ετών, ενώ παράλληλα είναι από τα μεγαλύτερα project των Πειραιωτών τα τελευταία χρόνια, με τον 18χρονο μέχρι να φτάσει να αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα να έχει 19 συμμετοχές με Κ19, ενώ παράλληλα είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λαβράκι" Μοντεστό για Ολυμπιακό - "Χτυπάει" παίκτη από Champions League - "Stop" Μαρτίνς σε Έλληνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags