Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Οι τρεις "σωματοφύλακες" της ΑΕΚ στο Αγρίνιο - "Έγκλημα" κόουτς και... τιμωρία Ολυμπιακού με ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-02 22:44:00

Οι τρεις "σωματοφύλακες" της ΑΕΚ στο Αγρίνιο - "Έγκλημα" κόουτς και... τιμωρία Ολυμπιακού με ΠΑΟ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Οι τρεις "σωματοφύλακες" της ΑΕΚ στο Αγρίνιο - "Έγκλημα" κόουτς και... τιμωρία Ολυμπιακού με ΠΑΟ!

Η διπλή προδοσία για τον Ράσταβατς και ο αντι-Κώτσιρας στο Κορωπί. Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στον Αστέρα Τρίπολης μετά τη νέα ήττα, για όσα γίνονται στους "μικρούς" του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στο +7 και οι εξελίξεις με τον Βαγιαννίδη.

Γκολάρες... αγωνιστικές με παρασκηνιακή χροιά. Και με πινελιά απο ντερμπι αιωνίων αλλά της Κ19.

1η) Δεύτερη σερί ήττα για τον Αστέρα, αυτή την φορά στο Βόλο. Τουλάχιστον... έσπασε την παρθενιά και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, έστω και στην 5η αγωνιστική. Με μόλις 2 βαθμούς, απο ισάριθμα 0-0, η θέση του στον πίνακα δεν απεικονίζει την μέχρι τώρα προσπάθεια της ομάδας που δεν έχει αλλάξει (ίδιος προπονητής και κορμός) σε σχέση με εκείνη της περσινής σεζόν που μπήκε και είχε καλή πορεία στα πλέι οφ αλλά κι αυτής που εντυπωσίαζε στα φιλικά προετοιμασίας. Η αλήθεια είναι πως στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό άξιζε το τρίποντο, με τον ΠΑΟΚ δεν άξιζε να χάσει ενώ και σήμερα θα μπορούσε να είχε προηγηθεί και να κέρδιζε. Ο Ράσταβατς δεν έχει ρέντα ενώ τον... πρόδωσε ξανά ο κίπερ Παπαδόπουλος με το λάθος του στην φάση του πέναλτι, από το οποίο προήλθε το 1-0 του Βόλου. Θυμίζω πως ήταν ο ίδιος (Παπαδόπουλος) που είχε κάνει το... ανέκδοτο - αυτογκόλ (0-2) με τον Ολυμπιακό!

2η) Θέμα Ράσταβατς, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν φαίνεται να υπάρχει. Δεν έχει ακουστεί κάτι στην Τρίπολη, ούτε προς το περιβάλλον του ένδειξη πρόθεσης - σκέψης για άμεση αντικατάσταση του Σέρβου κόουτς. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις πώς θα... ξυπνήσει αύριο ο Καϋμένακης, οπότε καλό είναι να κρατάμε και μια πισινή. Το ίδιο και ο... Ράσταβατς για το μέλλον του.

3η) Στην ΑΕΚ μπορούν να ποντάρουν και εξωαγωνιστικά για το ματς στο Αγρίνιο, σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα η ομάδα πήγε... ασυνόδευτη και χωρίς υποστήριξη στο πνευματικό κομμάτι απο τους ανθρώπους που καθημερινά την ζουν (εκτός του προπονητικού τιμ) δηλαδή τους Γιάννη Παπαδημητρίου, Βασίλη Δημητριάδη και Παναγιώτη Κονέ. Λόγω της άδικης τιμωρίας τους απο το ματς με τον ΟΦΗ. Αυτή έπεσε το βράδυ της Παρασκευής στην Εφέσεων και οι τρεις θα είναι κοντά στην ομάδα και στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Δεν θα παίξουν βέβαια μπάλα στο χορτάρι αλλά μπορούν να... παίξουν μπάλα σε άλλα "κομμάτια" της προετοιμασίας των "κιτρινόμαυρων". Είναι απο τις... λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν την διαφορά εντός μιας ομάδας κι ας μην φαίνονται/το παίρνει χαμπάρι ο πολύς κόσμος. Στον οργανισμό ΑΕΚ πάντως θεωρούν πως η απουσία των Παπαδημητρίου/Δημητριάδη/Κονέ στην Τούμπα, επηρέασε παίκες και Μιλόγεβιτς...

4η) Ντέρμπι αιωνίων το πρωί στου Ρέντη, για την Κ19, με τον Παναθηναϊκό να αποδρά με παλικαρίσιο "διπλό" και τεράστια ανατροπή! Με γκολ στο 88' κι αφού μέχρι το 73´ ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Οι "πράσινοι" των Σάμιου - Ντρένοβα ήταν σαφώς καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο, προηγήθηκαν 0-1 και ισοφαρίστηκαν λίγο πριν από το ημίχρονο με μακρινό σουτ ενώ μέχρι τότε οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν κάνει ευκαιρία. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ ενώ έπαιζαν με παίκτη παραπάνω, το ματς είχε γυρίσει υπέρ τους και κάπου εκεί έκανε το... μαγικό του ο κόουτς Μαυρογενίδης. Έκανε τρεις αλλαγές μαζεμένες και ο ΠΑΟ αμέσως μετά με τον Καλοσκάμη ισοφάρισε. Το ντέρμπι έγινε ροκ στο υπόλοιπο, ο Ολυμπιακός είχε εκτός τις... προσωπικότητές του και ο ΠΑΟ, αφού ο πρώτος σκόρερ του Μπιλάλ απώλεσε μαρς ευκαιρία, βρήκε το νικητήριο γκολ πριν απο το φινάλε. 

5η) Και... τέζα ο Ολυμπιακός που ξεκίνησε ως μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στην Κ19 και μετά απο 5 αγωνιστικές είναι κάτω απο την μέση με μόλις 5 βαθμούς και 2 ήττες. Σε αντίθεση με τον ανανεωμένο Παναθηναϊκό που έπιασε στην κορυφή (12 βαθμοί) τον Ατρόμητο, ο οποίος αύριο (Κυριακή) φιλοξενεί τον ΠΑΣ. Το ενδιαφέρον έγκειται στο αν υπάρξει αλλαγή προπονητή στους "ερυθρόλευκους", που το καλοκαίρι αντικατέστησαν στον πάγκο της Κ19 τον Νικοπολίδη με τον Μαυρογενίδη...

6η) Μπορεί μόλις χθες το απόγευμα (Παρασκευής) να διέρρευσε πως και ο Κώτσιρας θα χάσει το ντέρμπι στο "Καραισκάκης" με τον Ολυμπιακό, αλλά όπως έμαθα το πρόβλημα (με το υψηλό ιικό φορτίο του δεξιου μπακ) είχε φανεί ουσιαστικά απο την Τετάρτη. Προφανώς και για αυτό ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και τέθηκε στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις προπονήσεις, ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο τελευταίος πάντως χθες έπαιξε κανονικά στο φιλικό του ΠΑΟ Β' με την Καλαμάτα του Νικου Αναστόπουλου, στο γήπεδο του Ασπρόπυργου (1-1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπορεί τη ζημιά ο ΠΑΟ - Αυτός θα κάνει ματσάρα στο Καραϊσκάκη - Μείον για Γιοβάνοβιτς ότι…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags