Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Μπορεί τη ζημιά ο ΠΑΟ - Αυτός θα κάνει ματσάρα στο Καραϊσκάκη - Μείον για Γιοβάνοβιτς ότι…"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-02 20:00:00

"Μπορεί τη ζημιά ο ΠΑΟ - Αυτός θα κάνει ματσάρα στο Καραϊσκάκη - Μείον για Γιοβάνοβιτς ότι…"

του Γιώργου Κτενά
"Μπορεί τη ζημιά ο ΠΑΟ - Αυτός θα κάνει ματσάρα στο Καραϊσκάκη - Μείον για Γιοβάνοβιτς ότι…"

Πού πρέπει να χτυπήσει το Τριφύλλι και γιατί έχει ελπίδες κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Νίκος Καρούλιας σχολιάζει στο Sportdog.gr τις εξελίξεις στους Πράσινους, κάνει την πρόβλεψή του για το μεγάλο ντέρμπι και παρουσιάζει το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσουν στο Φάληρο.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε Πράσινους και Ερυθρόλευκους. αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Νίκος Καρούλιας.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, που έχει φάει με το κουτάλι τα ντέρμπι των αιωνίων, σχολίασε ακόμα την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, πρότεινε 11άδα για το Φάληρο και έδωσε... σκονάκι για τον τρόπο που πρέπει να παίξουν οι αμυντικοί τού Τριφυλλιού για να μην δεχτούν γκολ.

"Δεν περίμενα τέτοιο σκορ με Βόλο - Αυτά να προσέξουν οι αμυντικοί - Στους επιθετικούς του Ολυμπιακού να..."

"Μετά το παιχνίδι με τον Βόλο, στο οποίο δεν περίμενα αυτό το σκορ αν και περίμενα νίκη, είδαμε μια πρωτόγνωρη για τον Παναθηναϊκό αποτελεσματικότητα. Οι φάσεις έγιναν γρήγορα γκολ, η μπάλα κυκλοφόρησε καλύτερα από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και τον Άρη. Τώρα έχουμε μπροστά μας το πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, μια ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες, κι έναν προπονητή ξέρει την καλά την ομάδα του και βρίσκεται χρόνια και το ελληνικό ποδόσφαιρο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, μέσω του sportdog.gr, ο Ν. Καρούλιας. 

Τι θα πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη, ειδικά με μια άμυνα που παίζει για πρώτη φορά μαζί ως σύνθεση παικτών;

"Πρέπει να προσέξει να μην δώσει διαδρόμους και κάθετες πάσες στον Ολυμπιακό και οι αμυντικοί να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αλληλοκάλυψη. Θα πρέπει σε κάθε πλευρά που θα παίζεται η μπάλα να υπάρχουν 2-3 παίκτες κοντά. Και αυτοί να φτάνουν πρώτοι στην ομάδα, πριν από τους επιθετικούς του Ολυμπιακού".

"Κοιμισμένη η Φενέρ - Με προβληματίζει η άμυνα - Σκορ σε αστρονομικές διαστάσεις"

Πώς είδατε τον Ολυμπιακό εναντίον της Φενέρ;

"Το πλασέ στο πρώτο γκολ ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό, όπως και του Μασούρα τα γκολ. Δεν περίμενα τη Φενέρ τόσο υποτονική και σε τόσο χαμηλούς ρυθμούς, ήταν ομάδα πρωτόγνωρα αργή και αδρανής, κοιμισμένη, και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Δεν αναιρεί τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού. Κι άλλες φορές βλέπουμε ομάδες να είναι έτσι αλλά δεν τις εκμεταλλευόμαστε. Αντίθετα ο Ολυμπιακός παίζοντας το παιχνίδι του κατόρθωσε εύκολα να πάρει το 0-3 και το σκορ θα μπορούσε να πάρει αστρονομικές διαστάσεις".

Θεωρείτε ότι μπορεί το διπλό ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο;

"Εφόσον κάνει όσα είπαμε στην άμυνα και δεν δεχτεί εύκολα γκολ, όπως το έπαθε η Φενέρ, σε κάποιες κόντρες που θα βγουν ή με την καλή κυκλοφορία της ομάδας και τους Βιτάλ, Χατζηγιοβάννη, Καρλίτος μπροστά, μπορεί να γίνει η ζημιά. Όπως και στον χώρο του κέντρου μπορούμε να παρουσιαστούμε δυνατοί με τους Αλεξανδρόπουλο (που έχει πολλές δυνάμεις και είναι γρήγορος), Πέρεθ και Μαουρίτσιο που είναι πιο έμπειροι. Η άμυνα με προβληματίζει, να μην δεχτούμε εύκολο γκολ. Για αυτό πρέπει να κάνουν όσα είπα νωρίτερα".

"Με αυτή την 11άδα να παίξει - Περιμένει πολλά από Βιτάλ - Αυτά είναι τα μείον του Γιοβάνοβιτς"

Μπορείτε να μου πείτε μια καλή 11άδα για να παίξει ο Παναθηναϊκός;

"Με τον Μπρινιόλι αναγκαστικά κάτω από τα δοκάρια, τον Χουανφράν, τον Σάρλια, τον Πούγγουρα και τον Σάντσες μάλλον δεξιά αντί του Κώτσιρα που έμεινε εκτός αποστολής, αν και πιστεύω ότι είναι καλή μεταγραφή με βάση όσα έχει δείξει μέχρι τώρα. Στο κέντρο θα ήταν μια καλή τριάδα με τους Μαουρίτσιο, Πέρεθ και Αλεξανδρόπουλο και στην επίθεση τον Ιωαννίδη τον πιστεύω περισσότερο αλλά ο Καρλίτος έκανε καλή εμφάνιση με δύο γκολ, με τον Χατζηγιοβάνη δεξιά και τον Βιτάλ αριστερά. Θεωρώ ότι ο Βραζιλιάνος είναι πολύ καλή μεταγραφή και μπορεί ο Παναθηναϊκός να περιμένει πολλά από εκείνον".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον Γιοβάνοβιτς;

"Έχω καλή εικόνα για τον Γιοβάνοβιτς, έχει κάνει πολύ καλό έργο όπου πήγε, γενικά τον πιστεύω παρότι δεν έχει βρει τη χημεία στον Παναθηναϊκό ακόμα, άργησε να κάνει τις μεταγραφές που έπρεπε και να στήσει την ομάδα, αυτά είναι στα μείον του. Αλλά πιστεύω ότι θα βρει τη χημεία που πρέπει, γιατί αυτό είναι το σπουδαίο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" Μαρτίνς σε Έλληνα άσο πριν το ντέρμπι! "Καμπανάκι" στη διοίκηση - Σε ποιον κάνει... αβάντα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags