Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σκούπα" με εντολή Σαββίδη - Φεύγουν πέντε παίκτες - Αυτοί έρχονται τον Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 10:00:00

"Σκούπα" στον ΠΑΟΚ με εντολή Σαββίδη - Φεύγουν πέντε παίκτες - Αυτοί έρχονται τον Γενάρη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Σκούπα" στον ΠΑΟΚ με εντολή Σαββίδη - Φεύγουν πέντε παίκτες - Αυτοί έρχονται τον Γενάρη!

Συμφωνία με Λουτσέσκου, ποιος θα κάνει κουμάντο στις μεταγραφές. 'Ερχονται πολλές και σημαντικές αλλαγές στον Δικέφαλο στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Ειλημμένη απόφαση για την απόκτηση τριών βασικών παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις. Πόσοι και για... πού φεύγουν.

ΠΑΟΚ: Τρέχουν οι εξελίξεις στον Δικέφαλο το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά από την ομιλία τού Ιβάν Σαββίδη που έδωσε διάφορες ειδήσεις.

Μια από αυτές, ίσως η πιο πιπεράτη από όλες, είναι ότι ο Δικέφαλος θα είναι χωρίς τεχνικό διευθυντή και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με αποφάσεις αποκλειστικά από τον Λουτσέσκου. Αυτό το πρότζεκτ δεν ξέρουμε αν θα έχει τα αποτελέσματα που χρειάζεται η ομάδα, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει και κανείς άλλος που να μπορεί να μιλήσει για τέτοια θέματα.

Το ρεπορτάζ που υπάρχει από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον Γενάρη ένα 10άρι, έναν εξτρέμ και έναν κεντρικό χαφ, αλλά και θα διώξει 4-5 παίκτες που είναι τώρα στην ομάδα, με υψηλά συμβόλαια, και είναι δεδομένο ότι θα χαιρετίσουν.

Αυτό που λένε, δηκτικά, από την ομάδα είναι ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες αν φύγουν από τον Δικέφαλο, μέχρι τη Γ΄ Εθνική Ισπανίας θα πάνε! Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Καγκάβα να αποχωρήσει ακόμα νωρίτερα από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το προσεχές καλοκαίρι, άλλωστε, λήγουν 16 συμβόλαια, αλλά τα δύο μοναδικά που πρέπει οπωσδήποτε να ανανεωθούν είναι του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ίγκνι Ίνγκασον. Οι υπόλοιποι, είτε λόγω αξίας είτε λόγω ηλικίας, θα περάσουν από ψιλό κόσκινο...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επένδυση Σαββίδη 120 εκατομμυρίων - Αυτό είναι το όνομα της νέας Τούμπας - Αλλάζει το πλάνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags