Facebook Pixel ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: "Δεν υπάρχει υπομονή για Μιλόγεβιτς - Τι θέλει η ΑΕΚ από τον Βλάνταν - Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 13:15:00

"Δεν υπάρχει υπομονή για Μιλόγεβιτς - Τι θέλει η ΑΕΚ από τον Βλάνταν - Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά..."

του Γιώργου Κτενά
"Δεν υπάρχει υπομονή για Μιλόγεβιτς - Τι θέλει η ΑΕΚ από τον Βλάνταν - Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά..."

Γιατί υπάρχει τόσο έντονη κριτική και η μεγάλη μάχη για το πρωτάθλημα. Ο Αντώνης Μανίκας, που γνωρίζει όσο λίγοι στην Ελλάδα τον προπονητή της Ένωσης, σχολιάζει τα όσα ακούγονται για τον Σέρβο, την πίεση που υπάρχει, αλλά και τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής στη Super League.

ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Ο Σέρβος τεχνικός φαίνεται ότι περνάει δύσκολες ώρες στην Ένωση, μετά από την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Αντώνη Μανίκα, παλαίμαχο άσο και στέλεχος του Πανιωνίου το διάστημα που ο Σέρβος τεχνικός κάθισε στον πάγκο των Κυανέρυθρων.

"Τα αποτελέσματα κρίνουν τον προπονητή - Πολύ καλός, σωστός και επικοινωνιακός"

"Στην Ελλάδα είναι τα αποτελέσματα που κρίνουν έναν προπονητή, ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρό μας", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.gr ο παλαίμαχος άσος και ποδοσφαιράνθρωπος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ήταν πολύ καλός στη δουλειά του, σωστός, επικοινωνιακός και πολύ καλός στη συνεργασία μας. Αυτόν τον Βλάνταν γνώρισα εγώ στον Πανιώνιο, αλλά είπαμε ότι στο ποδόσφαιρο μετρούν αλλιώς τα πράγματα".

"Για αυτό ήταν περισσότερο συγκεντρωμένος ο ΠΑΟΚ - Δεν υπάρχει υπομονή για Μιλόγεβιτς - Τι θέλει η ΑΕΚ από τον Βλάνταν"

Ένα από αυτά που χρεώνουν στον Μιλόγεβιτς είναι η κακή πνευματική προετοιμασία των παικτών της ΑΕΚ - Ειδικά σε αντίθεση με τους παίκτες του ΠΑΟΚ που είχαν το μαχαίρι στα δόντια.

"Στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάντα στην έδρα της μια ομάδα εκ των πραγμάτων είναι διαφορετική, έχει ώθηση. Και ο ΠΑΟΚ σε άλλα ματς δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένος. Αλλά όταν παίζεις σε μια έδρα όπως είναι η Τούμπα, ειδικά όπως η Τούμπα, η συσπείρωση και η συγκέντρωση των γηπεδούχων είναι πιο εύκολο να είναι μεγαλύτερη".

Υπάρχουν φωνές που αναφέρουν ότι ο Μιλόγεβιτς ίσως και να κρίνεται στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

"Καμιά φορά στην Ελλάδα δεν υπάρχει καθόλου υπομονή. Ο Μιλόγεβιτς είναι σοβαρή προσωπικότητα, ήρεμη δύναμη, ξέρει το βάρος της ομάδας και το πρωτάθλημα. Το ζήτημα είναι τι θέλει να κάνει μαζί του η ομάδα".

"Φαβορί για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Ακολουθούν δυνατά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ"

Θεωρείτε ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ με τον Μιλόγεβιτς στην άκρη του πάγκου;

"Έχει καλή ομάδα, καλούς παίκτες, αλλά υπάρχουν δύο-τρεις ομάδες που είναι υποψήφιες για τον τίτλο φέτος. Γιατί σαφώς και η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί σημαντικά και έχει τον Μιλόγεβιτς για προπονητή, αλλά και ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ είναι σαφώς πολύ καλές ομάδες και φέτος".

Θα μου πείτε δύο πράγματα για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ;

"Ο Ολυμπιακός για εμένα είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι σαφώς ομάδα που διατηρεί νοοτροπία για τον τίτλο. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ακολουθουν δυνατά, αυτές οι τρεις ομάδες είναι οι πρώτες στην Ελλάδα. Να κλείσω λέγοντας ότι που έχει ενδιαφέρον φέτος είναι ότι φαίνεται να έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα, κυρίως γιατί όλες οι ομάδες είναι ενισχυμένες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι τρεις "σωματοφύλακες" της ΑΕΚ στο Αγρίνιο - "Έγκλημα" κόουτς και... τιμωρία Ολυμπιακού με ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags