Facebook Pixel ΑΕΚ: "Μπαρούτι" ο Μελισσανίδης - Κορυφαίο όνομα στη… μαύρη λίστα - Σκάει ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-02 18:00:00

"Μπαρούτι" ο Μελισσανίδης - Κορυφαίο όνομα στη… μαύρη λίστα - Σκάει ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Μπαρούτι" ο Μελισσανίδης - Κορυφαίο όνομα στη… μαύρη λίστα - Σκάει ηχηρή αποχώρηση στην ΑΕΚ!

Τα όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα έχουν "ανάψει φωτιές" στην Ένωση. Ποιο το μεγάλο πρόβλημα, γιατί είναι έξαλλοι στην διοίκηση και οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζητάει εξηγήσεις και αν δεν καλυφθεί από τις απαντήσεις, τότε κάποιοι ετοιμάζονται για απόλυση...

ΑΕΚ: Ολόκληρο ζήτημα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα (και σωστά!) με τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου, που θα κρατήσει τον διεθνή Έλληνα άσο για πολλούς μήνες εκτός ομάδας. Πολύ περισσότερο για έναν ποδοσφαιριστή νεαρό σε ηλικία, που και πίσω πηγαίνει η εξέλιξή του και θα βρεθεί εντελώς εκτός ρυθμού μετά από τόσους μήνες που θα είναι ανενεργός.

Φαίνεται, όμως, ότι το πρόβλημα που υπάρχει στην Ένωση είναι βαθύτερο και αφορά ευρύτερα το τι συμβαίνει με το ιατρικό τιμ - Χωρίς κανείς να μιλάει για συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά ευρύτερα για το πώς λειτουργεί το ιατρικό τιμ.

Η υπόθεση του Γαλανόπουλου έχει φέρει το θέμα στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, καθώς στην περίπτωσή του είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι κάτι δεν έχει γινεί σωστά από όλα όσα θα έπρεπε να γίνουν σωστά με τον τραυματισμό του.

Μην αποκλείσετε, μάλιστα, να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα σε επίπεδο προσώπων (γιατί μόνο έτσι θα βελτιωθεί η λειτουργία του τμήματος, αν αλλάξουν πρόσωπα), γιατί το καμπανάκι από την περίπτωση του Γαλανόπουλου έχει φτάσει μέχρι τα υψηλά κλιμάκια της ομάδας. Τα πολύ υψηλά.

Όσον αφορά τον διεθνή Έλληνα άσο, η ευχή όλων στην ομάδα είναι να γίνουν όλα σωστά στη νέα επέμβαση που θα κάνει και αυτή τη φορά να μην πιεστεί, να μην βιαστεί για να επιστρέψει. Γιατί ένας από τους λόγους που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε με τον αστράγαλό του, ήταν ότι κάπου είχε βιαστεί για να παίξει μια ώρα αρχύτερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνδυνος να… κάψει δύο παίκτες ο Μιλόγεβιτς - Αυτά του "χρεώνουν" στην ΑΕΚ - Χάνονται εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags